.

.

Телескоп за деца и възрастни, Професионален Астрономически Телескоп-Рефрактор с отвор 70 мм за начинаещи, Преносим телескоп-Рефрактор 300 мм с затваряне на AZ телефон?

Телескоп за деца и възрастни, Професионален Астрономически Телескоп-Рефрактор с отвор 70 мм за начинаещи, Преносим телескоп-Рефрактор

BGN 3.00
Продукти

【Висококачествена оптика】 фокусно разстояние 300 мм и бленда 70 мм, изцяло покрит с лещи от оптично стъкло с висок коефициент на топлопреминаване, повышающая яркост небесен обект, осигуряваща 93% от светлинаСъздавайте фантастични образи и защитете очите си. 【Увеличение 15 X-150 X】 Нашия рефракторный телескоп е снабден с три окулярами (H20mm, H12mm, H6mm) и две лещи Барлоу.Лещи на Барлоу увеличава се увеличава всеки фокусиращ 1,5 пъти или 3 x.So можете да получите увеличение от 15 X до 150 X. Без значение дали търсите през нощта на звездите и Луната, или да гледате планета, нашите най - най-добрия асистент за деца, възрастни и начинаещи астрономия. оптичен мерник 5x24 с монтаж за монтиране на стена и кръстосват линиите вътре улеснява определяне на местоположението на обекти. 【Лесен монтаж и демонтаж】имаме пълен набор от ръководства за инсталиране.Не се притеснявайте за никакви проблеми с инсталацията.Дори начинаещите потребители, децата и начинаещите могат да го инсталирате сами, без никакви инструменти.Това ще бъде чудесен подарък за деца, които обичат да учат науката и астрономията. 【Безжично дистанционно управление】В комплект телескоп е включен адаптер за смартфон и един пулт за дистанционно управление на безжична камера.Просто поставете вашия мобилен телефон в телефонен адаптер, свържете се с окулярам телескоп.Лесно изследване на природата на света с помощта на екрана и правят невероятни небесни снимки. 【Гаранция и поддръжка на клиентите】 Вие получавате 2 години гаранция и достъп до техническа поддръжка от нашия екип от експерти.Хората са пълни с въображение за Вселената, и ние никога не прекращаем да се разбере и да го проучи.Първата стъпка в изследването на Вселената е наличието на астрономически телескоп.Сложни телескопи може да се разрежда с ентусиазъм на начинаещ.Ние сме проектирали този професионален телескоп за възрастни и деца.Тя е проста за настройка и използване.Детски бинокъл входно ниво - най-добрите подаръци за Коледа, рождени дни и Нова година.Вместо да гледат телевизия или да се обаждате по телефона, по-добре се развиват в него нови интереси и да му позволи да разшири знанията си.Може би един ден те наистина ще се изстреля нагоре в небето, за да пътуват из Вселената и да стане вашата гордост!.

R

Продукти в категория