.

.

Празнична Рокля Cakina за Жени, Банер за Сватба Абитуриентски Сезон, на Фона от три елемента, Комплект за Училище, Абитуриентски Партита, Декорация на Атмосферата, Бан?

Празнична Рокля Cakina за Жени, Банер за Сватба Абитуриентски Сезон, на Фона от три елемента, Комплект за Училище, Абитуриентски

BGN 2.67
Продукти

[Здрав материал] Синьо-черно бала банер, изработен от здрава полиестерна тъкан, която е лека, сгъваема, лесна за носене, незаличим и устойчива на счупванияТова е идеално място за Вашия Абитуриентски партита.Тя може да се използва като тапети, завеси и декори за снимките. [Изискан дизайн] Тези ярки десени, Отпечатани с помощта на висококачествена цифрова разрешение, като сини балони, възпитаници и т., Тя ще Си на Бала нощ Незабравима. [Удобно да се използват] Този продукт е лесен за работа и удобен за настройка на сценарии.Той използва Втулка, в четирите Ъгъла на Бала на Банер и подвешивается на Въже.Той е подходящ за повечето случаи.Аз вярвам, че Нашите Продукти да отговарят на Вашите изисквания. [Син на бала банер] В комплекта са включени : 1 Бала банер и 2 Куплет.Размер и модел е подходящ За използване като фон За абитуриентски торти и Снимки. [История на дипломирането си през 2023 г.] Фон Абитуриентски партита Използва Син като Тематичен цвят.Това е един много Модерен и романтичен цвят, много подходящ за С Вкус Подбрани момчета и момичета.Използвайте Го, за да Украсят Своя Абитуриентски вечер като фон!Прекарайте чудесно Време за Себе си, приятелите си и семейството Си!Планер дейности, Органайзер, Вечерни знамена, 3x5, Комплект маси и Столове за събития на Открито, Вечерни Украса за Момичета, празнични рокли на 8-ия рожден ден на жени, сексуални. [Здрав материал] Синьо-черно бала банер, изработен от здрава полиестерна тъкан, която е лека, сгъваема, лесна за носене, незаличим и устойчива на счупвания.Това е идеално място за Вашия Абитуриентски партита.Тя може да се използва като тапети, завеси и декори за снимките. [Изискан дизайн] Тези ярки десени, Отпечатани с помощта на висококачествена цифрова разрешение, като сини балони, възпитаници и т., Тя ще Си на Бала нощ Незабравима. [Удобно да се използват] Този продукт е лесен за работа и удобен за настройка на сценарии.Той използва Втулка, в четирите Ъгъла на Бала на Банер и подвешивается на Въже.Той е подходящ за повечето случаи.Аз вярвам, че Нашите Продукти да отговарят на Вашите изисквания. [Син на бала банер] В комплекта са включени : 1 Бала банер и 2 Куплет.Размер и модел е подходящ За използване като фон За абитуриентски торти и Снимки. [История на дипломирането си през 2023 г.

R

Продукти в категория