.

.

Гимнастически Халки от Дърво LHYY, 1 Чифт, Березовое Подтягивающее Пръстен за Домашен Фитнес, Силови Тренировки, Регулируеми Колани за 0624 (Цвят: 1 Лот 32 мм)

Гимнастически Халки от Дърво LHYY, 1 Чифт, Березовое Подтягивающее Пръстен за Домашен Фитнес, Силови Тренировки, Регулируеми Колани за

BGN 2.33
Продукти

●ПОДРОБНИ измервания - [Размер на 28 mm : диаметър на пръстени : 236 мм, вътрешен диаметър : 180 мм, дебелина на пръстена : 28 mm] [Размер на 32 mm : диаметър на пръстени : 235 мм, вътрешен диаметър : 172 мм, дебелина на пръстена : 32 мм] Дължина на каишка : 4,5 м (14 фута и 9 инча), ширина на каишка : 38 мм (1,5 инча) ● Дървени ГИМНАСТИЧЕСКИ халки 28 мм/32 мм - Тези дървени гимнастически халки съответстват на стандарта на Международната федерация по гимнастика.Тази двойка пръстени, предназначени за професионални спортисти.Те са гладки, твърди и нямат никакви заноз или зацепов, когато ръцете се хванете за тях по време на тренировка.Материал от масивно дърво осигурява отлично сцепление без приплъзване. ● ВИСОКО КАЧЕСТВО : Брезови дървени пръстени премиум-клас с бързо фиксиране и регулируеми джапанки, за да може да се обучават над и под кръгчета, само за няколко секунди. ● СВЕРХПРОЧНЫЙ : Стабилни колани са снабдени с метални скоби с твърдо покритие.Те не са твърде тежки и не твърде лека и като цяло запазват равновесие.Упражнения с неограничен тегло на тялото, обединявайки мускулите и жило. ● ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЕФЕКТИВНО : Спортни пръстени - това е не само предизвикателство за развитието на всеки мускул в горната част на тялото, но и ефективно допълнение към някои форми на физиотерапия, тъй като тренировка на пръстените по координиран начин активират много мускули. ЗДРАВА носеща СПОСОБНОСТ : Нашите гимнастически халки са изработени от висококачествени бреза дърво 32 мм имат по-голяма дължина за по-удобно захващане, отколкото други 28-миллиметровые пръстени.Подтягивающие пръстени имат по-голяма носеща способност, което ги прави по-стабилни и издръжливи. ПРАВЕТЕ УПРАЖНЕНИЯ УВЕРЕН : Дървени гимнастически халки, които не ще ви позволи да се промъкнат, гарантират, че ще бъде в състояние да изпълнява екстремни упражнения с абсолютна сигурност. Регулируема каишка : колани и катарами в пълен комплект - лесно адаптивни, се използва и адаптивни, отличен заместител на домашния фитнес залата за упражнения за тялото в най-кратки срокове. МНОГОКРАТНО ИЗПОЛЗВАНЕ : Нашите дървени пръстени ви позволяват да тренирате цялото тяло, като действа върху всички мускулни групи и подобряване на силата, стабилността и координацията.

R

Продукти в категория