.

.

Кабилок Телена Кошница За Съхранение на Тавата За Кошници Сушилня за Съдове Държач за чинии Метална Поставка за съхранение на Чинии Рафтове за изложба на стоки за ?

Кабилок Телена Кошница За Съхранение на Тавата За Кошници Сушилня за Съдове Държач за чинии Метална Поставка за съхранение на

BGN 3.00
Продукти

Съхранявайте плот и маса за хранене чисти и чистотаСъздайте идеалната кухня за себе си.Използвайте този рафтове за съхранение, не е нужно да купувате друг, защото един е достатъчно за няколко.Организирайте място за съхранение в дома си, направете го чист и подреден, отървете се от хаоса.Вертикален дренаж, не е лесно да изведе вредните вещества, ще улесни вашия здравословен живот. просто използвайте тази вода, и тогава тя бързо изсъхва.Описание, Изработени от висококачествен материал, този багажник за съхранение на сигурно и е здрава за по-дълга употреба.Благодарение на разумния дизайн разлика, лесно се отстранява.Това ще ви помогне да съдържа кухненския плот в ред и чистота, което ще ви позволи да получавате удоволствие от готвенето.Характеристики Цвят : сребрист Материал : желязо Размер : 30,00 X10,50 X7,30 см; 11,79 X4, 13 X2, 87 инча Предпоставка включва 1 бр. х рафтове за съхранение.

R

Продукти в категория