.

.

Спондж Abaodam, Скрубер за мивки, Препарат за почистване на стъкло, Гъба за домашна употреба, 10 бр., Гъба за миене на съдове, Гъба За миене на Съдове, Гъба За миене на Съдо?

Спондж Abaodam, Скрубер за мивки, Препарат за почистване на стъкло, Гъба за домашна употреба, 10 бр., Гъба за миене на съдове, Гъба За

BGN 0.33
Продукти

МЕЛАМИНОВАЯ подобно на гъба ПЯНА - тези кухненски кърпи могат да се настанят повече вода от обикновените тъканни кухненски кърпи, което прави ястието по-апетитенКУХНЕНСКА ГЪБА - има водопоглощающей способност и фина текстура, която няма да навреди на чиниите в кухнята.Гъба за ПОЧИСТВАНЕ на КУХНЯ-Гъба за почистване е изработена от гъба премиум-клас, бързо изсъхва на въздуха, трайна, може да се съхранява известно време.ГЪБА ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ - Порести гъба за миене на чинии, кранове, мивки и други повърхности, не повреждайте купа.ГЪБА-ЕКСФОЛИАНТИ ЗА МИЕНЕ на СЪДОВЕ - Трехслойная конструкция по-добре пяна, която осигурява удобно измиване.Пратката включва 10 x гъби Характеристики - Материал : Меламиновая гъба за миене на съдове за храна.98in гъба за почистване на тенджери. - Цвят : Бяло-синьо скрубер за печене. - Те могат да бъдат ефективно почистване на кухненски прибори, и те със сигурност ще си полезен помощник в работата у дома, стиснал гъба. - Ултра леко, с него да са лесни за почистване съдове за готвене, чинии, чаши, не поцарапает повърхността на гъба-чистач. - Изработен от висококачествен материал, той е много здрав и стабилен, и може да се използва многократно, в продължение на известно време, да не се счупи и не растрескивая кухненска гъба. - Порести гъба за почистване на кухня е лесна и бързо изсъхва, не е нужно да се притеснявате за губках за почистване с неприятна миризма. - Тези парцали за миене на съдове могат да се настанят повече вода от обикновените тъканни парцали за миене на чинии, което ви прави по-удобна гъба за миене на съдове.Информация за стоки, Чистач Grill Те перфектно абсорбират вода, не се отказвайте свиване и се справят добре с много домашни творби.Гъба за тежки условия на работа Нашата порести порести кърпа premium може да се използва за различни цели.Гъба за миене на съдове С висока впитываемостью, с незалепващо покритие и глоба импрегнирани, тази кърпа за миене на съдове ще ви помогне с лекота да изпълнява домашното.

R

Продукти в категория