.

.

BESTonZON 4 бр. Комплект Премиум-клас, Бяла чанта на Луис, Ресторант Инструмент, Кухненско Коктейл плавателни съдове, Професионални Счукани Домашни Летни Чанти за Еднок?

BESTonZON 4 бр. Комплект Премиум-клас, Бяла чанта на Луис, Ресторант Инструмент, Кухненско Коктейл плавателни съдове, Професионални Счукани

BGN 3.00
Продукти

Памучен бельо чанта : лесни за експлоатация и безопаснаХолщовые пакети за продукти : помагат за намаляване на хлъзгане, когато тя се счупи кубчета лед и лесно долавят кубчета лед.Платно пакет с лед : Независимо от това, дали той като предмет от бита или в бара, няма проблем.Контейнер за напукани лед : Удобно събиране на лед, различни храни като : хляб, плодове, захар и така нататък.Платно пакет Луис : Извадете натрошени кубчета лед, направо от опаковката, да не говорим за това, колко е удобно.Памучен бельо чанта : лесни за експлоатация и безопасна.Холщовые пакети за продукти : помагат за намаляване на хлъзгане, когато тя се счупи кубчета лед и лесно долавят кубчета лед.Платно пакет с лед : Независимо от това, дали той като предмет от бита или в бара, няма проблем.Контейнер за напукани лед : Удобно събиране на лед, различни храни като : хляб, плодове, захар и така нататък.Платно пакет Луис : Извадете натрошени кубчета лед, направо от опаковката, да не говорим за това, колко е удобно.В комплекта са включени 2 торби за лед, Особености-Можете да дадете на своите приятели, които обичат да готвят домашни напитки с лед. -Размер : около 34,00 X22,00 X0,20 см / 13,36 X8,65 X0,08 инча -Материал : платно -Цвят : бял -ще ви Помогне лесно да се готви натрошен лед. -Може да се използва като чанта за съхранение в ежедневния живот, в него могат да се съхраняват плодове, зеленчуци и ядки. - Дебели материали, което ги прави устойчиви на разкъсване и силен удар. -Когато готвите напитки с лед и коктейли, тези пакетчета ще ви помогне да приготвите натрошен лед за охлаждане на звука.Информация за стоки Платно ice pack Можете да ги използвате като пакет за съхранение в съответствие с вашите ежедневни нужди.холщовые пакети за производство, независимо дали в бара или вкъщи, те са най-добрият избор.холщовая чанта Люис, те са много практични.памучен бельо чанта Продукт, който аз сега искам да ви представя, е набор от пакети за напукани лед, два от тях в комплекта, които могат да отговарят на вашите нужди в дългосрочен използване.

R

Продукти в категория