.

.

HEITIGN c стъклена чаша, 1 бр. Сладки Котешки Лапи, Стъклена Чаша с Тигриными Лапи, Офис Кафеена Чаша За Закуска, Стъклена чаша за мляко, Подарък (c)

HEITIGN c стъклена чаша, 1 бр. Сладки Котешки Лапи, Стъклена Чаша с Тигриными Лапи, Офис Кафеена Чаша За Закуска, Стъклена чаша за

BGN 6.86
Продукти

Температурна устойчивост : Дизайн от устойчиви на топлина стъкло осигурява отлична изолация и надеждно предпазва пръстите на кракатаМат и нежна, а на дъното на чаша, украсена с шарени под формата на котешки коготков, който изглежда ярко и очарователно.Чаша е подходяща за всички напитки : кафе, мляко, еспресо, лате, горещи и студени.Дизайн сладък чаши с подпухнали кошачьими нокти добавя малко на шега и удоволствие от използването му.Фигура : Фигура чаша матиран и нежен, а на дъното на чаша нанесен ярък и хубава фигура под формата на ноктите на котето.Температурна устойчивост : Дизайн от устойчиви на топлина стъкло осигурява отлична изолация и надеждно предпазва пръстите на краката.Мат и нежна, а на дъното на чаша, украсена с шарени под формата на котешки коготков, който изглежда ярко и очарователно.Чаша е подходяща за всички напитки : кафе, мляко, еспресо, лате, горещи и студени.Дизайн сладък чаши с подпухнали кошачьими нокти добавя малко на шега и удоволствие от използването му.Фигура : Фигура чаша матиран и нежен, а на дъното на чашките е украсена с ярки и красиви нокти коте. Дизайн сладък подпухнали кръгове с кошачьими нокти добавя малко на шега и удоволствие от използването му. Чаша е подходяща за всички напитки, кафе, мляко, еспресо, лате, горещ и студен. Дизайн от устойчиви на топлина стъкло осигурява отлична изолация и надеждно предпазва пръстите на краката. Подходяща за любителите на кафе с мляко, деца, майки, приятелки и приятели. Мат и нежна, а на дъното на чаша, украсена с принтом под формата на котешки нокът, което изглежда ярко и очарователно. Технически спецификации : Капацитет : 300 млразмер : 7,5*10 смВес : около 230 Гматериал : стъкло Количество : 1 бр. Опаковка в комплект : 1 бр. чаша Забележка : поради друг монитор и светлинния ефект действителният цвят може да се различават малко от цветове на снимката.Моля, позволете 2-3 см различно от ръчно измерване.

R

Продукти в категория