.

.

Ръчен инструмент Cabilock За Разкопаване на тревни площи и Градинска Мотика Ръчно Плуг С Триъгълен Нож Мотика За Плевене Стомана Стъкло, Ръчно изработени Градински Пл?

Ръчен инструмент Cabilock За Разкопаване на тревни площи и Градинска Мотика Ръчно Плуг С Триъгълен Нож Мотика За Плевене Стомана Стъкло,

BGN 2.00
Продукти

Лек и преносим, по-удобен за съхранение и переноскеИзползвайки го, вие ще можете ефективно да се повиши ефективността на работата в градината и да си спестите енергия.Съвет мотики много, добра твърдост и е трайна.Може да се използва за копаене, разрохкване на почвата, изкопаване на канавки и т. са Добър избор за подарък за вашите близки, приятели или семейства, занимаващи се с градинарство.Описание на Този продукт е градината ръчната мотика.за копаене, разрохкване на почвата, градинарство, трансплантация и т. Широко се използва за дом, градина, ферма и т. Това ще бъде един добър избор за вас.Освен това, можете да го споделите със семейството и приятелите си.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата.- Материал : Дърво И Стомана.- Размер : прибл. 55in Връх мотики много, добра твърдост и е трайна.- Може да се използва за копаене, разрохкване на почвата, изкопаване на канавки и т. - Използвайки го, можете да ефективно да се повиши ефективността на работата в градината и да си спестите енергия.- Добър избор за подарък за вашите близки, приятели или семейства, които се занимават с градинарство.- Лек и преносим, по-удобен за съхранение и переноске.Пакетът включва 1 x мотиката.

R

Продукти в категория