.

.

DOITOOL 5 бр. кутия Уплътнителни Въжета за Каишка за ръка, Кожени Въжета с Две Растягивающимися Джапанки См Слой Кът Аксесоари За Дома Черен Полиестер Штабелируемый Ка?

DOITOOL 5 бр. кутия Уплътнителни Въжета за Каишка за ръка, Кожени Въжета с Две Растягивающимися Джапанки См Слой Кът Аксесоари За Дома

BGN 2.67
Продукти

Каишка за обяд-бокс : ние винаги се поднася на разумна ценаВие заслужавате да си го купя.Каишка за bento-бокс : изящна изработка и креативен външен вид предоставят на неговата популярност и практичност.Заключване на лентата за ланчбокса : Материал : Ластични ленти от полиестер и изкуствена кожа . Може да се използва в продължение на дълго време.Въжета за обяд-бокс Bento : Отличен избор на материали за многократна употреба, здрави и практични за продължителна употреба.Определяне на лентата за обяд : лесно Можете да закупите тази еластична лента bento v. Списък на пакетите 5 x еластични ремъци за bento Характеристики - Превъзходно производствен процес позволява да се използва въже за обяд с добри характеристики. - Продуктът е с опростен дизайн, но е много полезен и практичен еластична каишка за лаптоп. - Лесно можете да закупите тази дъвка за bento в магазина elastic band for lunch box. - Изработени от безопасни и практични материали, безопасни, трайни, надеждни и многократна употреба на въжета за притежателя на кутии за bento. -Материал : взаимозаменяеми каишка за bento от полиестер и изкуствена кожа. - Изящна изработка и фини детайли осигуряват практичност и популярността на многократно ремъците на ланчбоксов.Описание на продукта Въжета за обяд кутии за бэнто Това е един от най-добрите варианти за вас.Дъвка за бэнто кутии Търсите професионална дъвка за бэнто?Търсите твърда дъвка за бэнто, която може да изпълнява няколко работи едновременно?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият професионален дъвка за бэнто трябва да отговарят на вашите нужди.

R

Продукти в категория