.

.

Didiseaon на Великден Бъни, Поставки за Прибори, 8 бр., Нетъкан Калъф За Чинии, Торбички за Трапезно Сребро, Великден Нож, Вилица, Ръкав за Пролет, Великден, Сватба, Рожден ?

Didiseaon на Великден Бъни, Поставки за Прибори, 8 бр., Нетъкан Калъф За Чинии, Торбички за Трапезно Сребро, Великден Нож,

BGN 1.00
Продукти

?ДЖОБЕН размер, ОПРЕДЕЛЕНИ за ТРАПЕЗНО СРЕБРО "Великденски заек", поставки за прибори за хранене, нетъкан калъф за чинии, торбички за трапезно сребро, ръкав за великденски ножове и вилици, пролетта украса на масата на Великден, сватба, рожден ден, изискани чанти за съдове ще запълни вашия дом празнична атмосфераМоже да бъде подарък за вашите приятели. ? Калъф за съхранение на прибори за хранене от нетъкан текстил с ръкав за великден съдове, уникален калъф за съхранение на вилици и лъжици с шарките на мультяшного заек, тези гъвкави чанти за съхранение на прибори за хранене с великденски елементи могат да си мие по-високо качество. ?КАЛЪФ за великденски свещи Този калъф за великденски свещи е различна здравина и издръжливост, както и елегантност и външен вид.Специално разработен за съхранение на прибори за хранене като украса на масата за хранене на Великден.Пакети за вилици и куттеров ще станат украшение на масата за Великден и украсяват своя официална вечеря. ?ТИТУЛЯР за трапезно сребро на ВЕЛИКДЕН Лек дизайн, практичен за употреба. Подходящи за дома и ресторанта.Дизайн на великден теми акценти на празничната атмосфера.Очарователен дизайн във формата на зайче, празничен цвят, осигуряват неговата популярност.Компактен и лек дизайн за удобство за носене, достатъчно да задоволи вашите нужди в количества. ?ЧАНТА ЗА ястия с ВЕЛИКДЕН ЗАЕК Цветове на тези чанти за прибори за хранене пресни и лесно се съчетават със стила на вашия дом масата.Декори за великденски чинии, изработени от филц, а техния дизайн е пълен с художествен смисъл, който изглежда изящно, мило и привлекателно.описаниеЭтот ръкав за великденски свещи здрав и издръжлив, лек и красив.Специално разработен за съхранение на прибори за хранене като украса на масата за хранене на Великден.Очарователен дизайн във формата на зайче, празничен цвят предоставят на неговата популярност.Компактен и лек дизайн за удобство за носене, достатъчно да задоволи вашите нужди в количества.Характеристики - Цвят : светло зелен Материал : нетканая кърпа - Размер : 15,00 X8,50 X0,30 см /5,89 X3,34 X0,12 см - Тези гъвкави чанти за съхранение на прибори за хранене Easter elements могат да си мие по-високо качество.

R

Продукти в категория