.

.

Слънчеви гъбични тела PChero за градината на открито, 12 led, 8 Режима на осветление, Водоустойчиви Мини-Гъбични Страхотна Гирлянди за Дворно Пейзаж, на Двора, на Тревата ?

Слънчеви гъбични тела PChero за градината на открито, 12 led, 8 Режима на осветление, Водоустойчиви Мини-Гъбични Страхотна Гирлянди за

BGN 1.33
Продукти

✨ Грибовидный лампа на слънчевата енергия -батерии или на ток не се изискват, зарежда се от слънчева светлина в продължение на 8 ~ 10 часа, който може да свети до 8 ~ 10 часа при пълно зарежданеЖивот на лампата е до 50 000 часа.【Забележка : Превключвателят трябва да бъде "включен" по време на готвене и осветление. ✨ Вградена лампа от здрач до зори Сеньор-този грибовидный лампа се включва автоматично през нощта или в тъмна среда / автоматично изключване на използването на дневна светлина.Когато настъпи нощ, прекрасни слънчеви светлини с форма на гъба засияют и ще направят вашата градина на открито, по-красив и фантастичен. Чудесен нощен декор за къмпинг, сватбени партита, барбекюта и т. ✨ 8 режима на осветление с 12 светодиода -Оборудван с 12 разноцветни светодиоди (червен-зелен-жълт-син).Този градински лампа може да превключите в различни режими на осветление, за да се създаде приказен свят за вашата външна украса.【Обща дължина : 13,8 метра, на разстояние между всяка грибовидной лампа : 12,9 инча. ✨ Водоустойчив IP44 и лекота на използване - клас на водонепропускливост IP44 могат да издържат на дъжд и сняг за използване на открито.Всяка мини-гъби и лампата има шипове в долната част, които могат лесно забит в земята.Или да виси на клоните на дърво, храст, покрив, парапети, корниз или на всяко друго място по ваше желание. ✨ Гъби декор за вътрешно / външно използване - Тези сладки гъбични декоративни осветителни тела красива украса, помещение или на улицата през нощта.Добавете колоритен пейзаж осветление, обведя им растения в саксии, цветни лехи, тревата, коледна елха, дворове, входната врата, вътрешен двор, веранда, тераса, двор, път, градина, алеи, бордюра пътища и т. ✨ Грибовидный лампа на слънчевата енергия -батерии или на ток не се изискват, зарежда се от слънчева светлина в продължение на 8 ~ 10 часа, който може да свети до 8 ~ 10 часа при пълно зареждане.Живот на лампата е до 50 000 часа.【Забележка : Превключвателят трябва да бъде "включен" по време на готвене и осветление. ✨ Вградена лампа от здрач до зори Сеньор-този грибовидный лампа се включва автоматично през нощта или в тъмна среда / автоматично изключване на използването на дневна светлина.Когато настъпи нощ, прекрасни слънчеви светлини с форма на гъба засияют и ще направят вашата градина на открито, по-красив и фантастичен. Чудесен нощен декор за къмпинг, сватбени партита, барбекюта и т. ✨ 8 режима на осветление с 12 светодиода -Оборудван с 12 разноцветни светодиоди (червен-зелен-жълт-син).

R

Продукти в категория