.

.

npkgvia 40 Цвята Преливащи Сенки за очи Козметични Водоустойчив Грим Сенки за очи Прозрачна Кутия Опаковка Металните Сенки За очи Снежинка Грим (B, един размер)

npkgvia 40 Цвята Преливащи Сенки за очи Козметични Водоустойчив Грим Сенки за очи Прозрачна Кутия Опаковка Металните Сенки За очи Снежинка

BGN 2.67
Продукти

✦ НАСИТЕН ЦВЯТ И РАСТУШЕВЫВАЕМОСТЬ : тези средства и сенки за очи лесно растушевываютсяСянката може да се прилага влажни или сухи За създаване на най-различни образи.Разумно съчетание на цветове, Высокопигментированные сенките и Придават на Погледа По-Изразителен вид.Можете да Го използвате като основен цвят Или да Ги върху Горната част на устните, лицето, Краката и Тялото. ✦ УСТОЙЧИВ ЦВЯТ : пази цял ден.Высокопигментированные и устойчиви цветове запазват вашия перфектен грим сенки за очи в продължение на дълго време. ✦ Полезни съставки с Отлично качество, хипоалергенни, безвредни за кожата, -. Боя лесно се нанася и се отмива.Както и в случая с всичките козметични средства, Преди употреба се препоръчва да се Малък тест на кожата.Добра адхезия, ляга върху кожата, Не е лесно залепени и за дълго запазва грим.Лесно се нанася, може да им се ползва дори от новаците.Устойчив и лесен за нанасяне : Стабилен с висок коефициент на блясък, водоустойчив и растекающийся, която осигурява комфортно използване. 40 цвята преливащи сенки за очи Козметични водоустойчив грим сенки за очи Прозрачна кутия опаковка металните сенки за очи Снежинка Макияж40 цветове преливащи сенки за очи Козметични водоустойчив грим сенки за очи Прозрачна кутия опаковка метални сенки за векматериал : пластикцвет : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 255 грама опаковка Размер : 22,8x15x1,2 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате.

R

Продукти в категория