.

.

ZQPBLED Слънчев Глобус Светлини Открит 1 бр. Градински Слънчева светлина Открит Водоустойчив Глобус Светлина с 30 Топло Бели светодиоди за Градински Пътеки Двор Двор Т?

ZQPBLED Слънчев Глобус Светлини Открит 1 бр. Градински Слънчева светлина Открит Водоустойчив Глобус Светлина с 30 Топло Бели светодиоди

BGN 1.33
Продукти

? Уникален дизайн : Слънчеви градински осветителни тела, оборудвани с 30 енергоспестяващи топли бели led светлини, стилен дизайн хрупкави стъклена топка е достатъчно красива, за да създаде топла и романтична атмосфераВие сте свободни да персонализирате в съответствие с различните сцени с помощта на 2 режима на осветление.Позволете да се отпуснете и да се насладите на този. ? Интелектуална светочувствительная система : Нашите външни осветителни тела solar globe се хранят от безплатната слънчева енергия, не трябва да плащат допълнително електричество-безплатно.Те автоматично ще се включи през нощта и изключва ден.Най-добрата защита на околната среда и икономия на енергия за украса за градински пътеки във вътрешния двор. ? Е подходящ за всяко време : Водоустойчива градински лампи на слънчеви батерии имат солидна конструкция.Проектирани така, че да издържат на дъждовни, слънчеви и малки снежни дни.Осигурява продължителна работа при повечето атмосферни условия.Можете свободно да го поставите на открито и осветява пътя на гостите. ?2 Прости начина за инсталиране : Можете да поставите външни соларни лампи на масата, във вътрешния двор.Или инсталиране на соларни лампи в градината си с помощта на plug-in модули.Благодарение на гладкото дъното и подключаемым модули нашите слънчеви светлини от треснувшего стъкло за по-стабилно стоят на земята, от окачени стъклени топката светлини.Само за няколко минути на инсталацията ще можете да се насладите на красивата гледка през нощта. ? Широко приложение : В комплекта е включена 1 лампа-глобус. Особено добри за осветяване на алеи и градини, сватби, партита, рождени дни, годишнини.Топло бяло осветление създава спокойна и чудесна атмосфера.Това е чудесно място, за да вечеря със семейството си в този топъл момент и да се насладите на чудесен вечер!. ? Уникален дизайн : Слънчеви градински осветителни тела, оборудвани с 30 енергоспестяващи топли бели led светлини, стилен дизайн хрупкави стъклена топка е достатъчно красива, за да създаде топла и романтична атмосфера.Вие сте свободни да персонализирате в съответствие с различните сцени с помощта на 2 режима на осветление.Позволете да се отпуснете и да се насладите на този. ? Интелектуална светочувствительная система : Нашите външни осветителни тела solar globe се хранят от безплатната слънчева енергия, не трябва да плащат допълнително електричество-безплатно.Те автоматично ще се включи през нощта и изключва ден.Най-добрата защита на околната среда и икономия на енергия за украса за градински пътеки във вътрешния двор.

R

Продукти в категория