.

.

3 Опаковки Матов Течни Комплекти Червило, Водоустойчив, Устойчив Velvet Набор от Блесков за устни, Мързелива Червило, Антипригарная чаша, Матово Червило за Грим за уст?

3 Опаковки Матов Течни Комплекти Червило, Водоустойчив, Устойчив Velvet Набор от Блесков за устни, Мързелива Червило, Антипригарная чаша,

BGN 2.82
Продукти

【Набор от течно червило 3шт】 Това е средство за оцветяване на устните е на разположение в трите най-популярни цвята-гланц за устни за момичета : черно, синьо и purple, и те се различават от обичайните цветове, за да отговарят на вашите ежедневни нуждиСъздайте за себе си определен начин. 【Сигурен съставка】Matte течна червило се състои от витамин е и други естествени растителни екстракти.Съставките са безопасни, имат лека текстура, хидратира кожата и предпазва устните.Можете да го използвате с доверие. 【Антипригарная чаша и дълголетие】 Това антипригарная чаша, която не избледнява лесно, му е достатъчно за цял ден, когато тя е напълно суха, тя не передастся, когато ядете или целуетесь, вие можете да я използвате с увереност и ще изглеждате перфектно през целия ден. 【Лесно се нанася】 Матиран velvet блясък за устни е тъпа текстура и гладко пада върху устните, създавайки лек, елегантен послевкус.Не е нужно да се притеснявате за пигментация, лесно се нанася и лесно се отстраняват кокосово масло или почистващи препарати на маслена основа. 【Идеален подарък】 Набор от блесков за устни луксозно опаковани и удобни за переноске.Този специален цвят е изненада за хората около вас и подходящ за всички случаи, което го прави най-добрият подарък за приятели, майки и съпруги.

R

Продукти в категория