.

.

Healeved 2 Чифта Ръкавици за Ухапване на Пръстените Детски Инструменти Детски Ръкавици без пръсти Детски Ръчни Ръкавици Защита За Смучене на Пръстите на Детски Ръкави?

Healeved 2 Чифта Ръкавици за Ухапване на Пръстените Детски Инструменти Детски Ръкавици без пръсти Детски Ръчни Ръкавици Защита

BGN 3.73
Продукти

Окото платРъкавици за предотвратяване на смучене на пръстите си : Те могат лесно да се съхранява и да носи със себе си, това е перфектният преносим предмет, за да се предотврати това, че децата кусали свои ръце.Ръкавици за предотвратяване на смучене на пръстите си : Ръкавица за предотвратяване на кусания на пръстите е направена от удобна материя, изчислена върху ръката на детето, но и достатъчно гъвкава, за да не може лесно да падне, дори когато детето размахва ръце.Ограничител за смучене на пръста за децата : Защитете вашето дете от надраскване и триене на лицето и смучене на палеца, създаване на сигурна и комфортна обстановка.Бебето Суче Ръкавици : Дизайн вкара повърхността с дишаща дупки с висока плътност позволява на кожата на бебето да диша свободно, не с чувство на застоял въздух.Защита от обгрызания ноктите : Ръкавица с шнурком, както и размера на дупките в ръкавица може да се регулира в зависимост от вашите нужди.Осъществяване на списъка с 2 чифта ръкавици Особености -Материал : плат на Окото, ръкавици за смучене на бебето - Размери : 12,00 X10,50 X0,10 см / 4,72 X4,13 X0 Ръкавици за палеца. - Цвят : както е показано спирка смучене на пръсти, за деца -Момче може свободно да пусне и огъване на пръстите, така че той не се чувства на неудовлетвореност или гняв, и то може лесно да държи играчки, когато това е необходимо. ръкавица за спиране на смучене. -Разнообразие от дъвченето на повърхността и текстурата имат гуманизированный, лесен и практичен дизайн, който е привлекателен за бебета, смучене на палеца си. -Лесно да се съхранява и да носи със себе си, това е перфектният преносим предмет, за да се предотврати това, че децата кусали ръцете си за палеца. -Е направена от удобна материя, изчислена върху ръката на детето, но и достатъчно гъвкава, за да не е лесно спадала, дори когато те размахивают ръце в детска ръкавица. -Удобен за използване за едно дете, специална конструкция улеснява инсталацията на детската средства за спиране на смучене.Информация за продукта Ръкавица за спиране на смучене на пръста, Ако детето винаги е гадно на пръстите си, той също ще има някои мръсни неща, които не можем да видим с невъоръжено око.рукавица за предотвратяване на смучене на палеца, Когато бебето носи ръкавици за смучене на пръстите си, той не иска да суче от собствените си пръсти.

R

Продукти в категория