.

.

SONGMICS Преносим гардероб с рафт за обувки и капак, Организатора за съхранение на вещите в гардероба, 2 Висящи рамена, рафтове и 4 странични джобове, 50 x 17,7 x 69,3 инча, Прос?

SONGMICS Преносим гардероб с рафт за обувки и капак, Организатора за съхранение на вещите в гардероба, 2 Висящи рамена, рафтове

BGN 35.99
Продукти

Цвят : ЧеренМатериал : Стомана, Нетъкан текстил, Пластмаса.Размер на продукта : 50 "Д-р х 17.7"Ш х 69,3"В (127 х 45 х 176 см).Тегло на продукта : 7,7 паунда (3,5 кг). Максимална статична товароносимост на всеки окачен на прът : 33 паунда (15 кг). Максимална статична тежест върху всеки рафт : 11 паунда (5 кг). 1 х Преносим шкаф. 1 x Комплект за защита от накрайници.По време на монтаж се уверете, че пластмасови съединители, монтирани в правилните посоки.По време на монтаж се уверете, че стоманени тръби и пластмасови съединители надеждно свързани.Преди преместването извадете всички елементи от изделия. [Издръжлив с висока товароподемност] Този органайзер за съхранение, изработен от стоманени тръби с диаметър 0,6 инча и подкрепено с пластмасови съединения, осигурява стабилна подкрепа за дрехите си (максимална статична товароносимост на прът : 33 паунда) и ще ви придружават по всяко време на годината. [Просторен и гъвкав] 2 висящи отделения с максимална височина на окачване на 47,2 инча, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за съхранение на ризи, палта и поли; рафтове за обувки или чанти; този органайзер за съхранение на вашите вещи в идеален ред. [Включва странични джобове] Често детайли могат да имат значение.Този текстилен гардероб оборудван с 4 джобове за съхранение от едната страна за съхранение на малки предмети като чорапи, ключове и ръкавици.Малък дизайн, голяма разлика. [Сглобяване - това е лесен процес] Просто комбинирайте всички метални тръби пластмасови соединителями, облечете се в текстилен калъф, и сте събрали този портативен гардероб в най-кратки срокове — без винтове, без инструменти, без проблеми!. [Че получавате] Преносим гардероб с 2 висящи секции, организатора за обувки и 4 странични джобове за подреждане на дрехи, набор за защита от преобръщане и лесен процес на монтаж, с ясни инструкции. [Издръжлив с висока товароподемност] Този органайзер за съхранение, изработен от стоманени тръби с диаметър 0,6 инча и подкрепено с пластмасови съединения, осигурява стабилна подкрепа за дрехите си (максимална статична товароносимост на прът : 33 паунда) и ще ви придружават по всяко време на годината. [Просторен и гъвкав] 2 висящи отделения с максимална височина на окачване на 47,2 инча, за да отговарят на вашите ежедневни нужди за съхранение на ризи, палта и поли; рафтове за обувки или чанти; този органайзер за съхранение на вашите вещи в идеален ред.

R

Продукти в категория