.

.

cabpay Устройство за увиване на Червена светлина за тялото Червен 660 нм и 850 нм колан за терапия Близкия инфрачервен светлина 105 бр. led Светлина мат с Гъвкав Носимым за о?

cabpay Устройство за увиване на Червена светлина за тялото Червен 660 нм и 850 нм колан за терапия Близкия инфрачервен светлина 105 бр.

BGN 36.54
Продукти

Материал подложка за терапия на червена светлина - плат и неопрен, PVC, меки и удобниРазмерът на която е 49,6 инча * 7,08 инча, той е 105 бр. светодиоди, 63 бр. светодиоди 660 нм, 42 бр. светодиоди 850 нм, номинална мощност от 20 W, действителната мощност зависи от промяна на напрежението.За да отговарят на вашите нужди, това устройство е оборудвано с автоматичен таймер, вие можете сами да настроите времето за използване на това устройство 5/10/15/20/25/30 минути, а бутоните + и - позволяват регулиране на интензивността на светлината в диапазона L0/L1/L2/L3/L4. Използвайте всеки 20-30 минути, използвайте терапевтични устройство 1-2 пъти на ден в продължение на 4 седмици или повече.Инфрачервена терапевтична обвивка, вшитая с джоб за поставяне на батерията и настройка на дължината на велкро, удобен за нас при използване на терапия с червена светлина в различни части на тялото, като раменете, ръцете, кръста, краката и глезените и т., ви Позволява да работите у дома, четене на книга, може да се практикува йога, е един добър избор за вашия дом и пътуване по света.А също и два начина за свързване на тази инфрачервена светлина устройства : използвайте контакта, или захранващия блок.Мат red light therapy mat използва две дължини на вълните : 660 нм червено и 850 нм близкия инфрачервени лъчи, които, както е клинично доказано, че са полезни за човешкото тяло.Искате ли бързо да се възстанови след тренировка, подмладяване на кожата, за ускоряване заздравяването на рани, да се увеличи производството на колаген или премахване на пигментни петна, колан Cabpay Red Light Therapy Belt - вашият най-добър избор.Ние сме основен производител на колана за терапия с червена светлина, ние имаме патент за този продукт и сертификат FDA, ние се стремим да предоставим най-доброто обслужване и качествени продукти, ако искате да получите по-добро разбиране относно нашите продукти, моля, свържете се с Cabpay, ние се надяваме да предоставим на нашите клиенти перфектен клиентски опит.Материал подложка за терапия на червена светлина - плат и неопрен, PVC, меки и удобни.Размерът на която е 49,6 инча * 7,08 инча, той е 105 бр. светодиоди, 63 бр. светодиоди 660 нм, 42 бр. светодиоди 850 нм, номинална мощност от 20 W, действителната мощност зависи от промяна на напрежението.За да отговарят на вашите нужди, това устройство е оборудвано с автоматичен таймер, вие можете сами да настроите времето за използване на това устройство 5/10/15/20/25/30 минути, а бутоните + и - позволяват регулиране на интензивността на светлината в диапазона L0/L1/L2/L3/L4. Използвайте всеки 20-30 минути, използвайте терапевтични устройство 1-2 пъти на ден в продължение на 4 седмици или повече.Инфрачервена терапевтична обвивка, вшитая с джоб за поставяне на батерията и настройка на дължината на велкро, удобен за нас при използване на терапия с червена светлина в различни части на тялото, като раменете, ръцете, кръста, краката и глезените и т.

R

Продукти в категория