.

.

купа за плодове mxxkms от 3 опаковки, многофункционална кошница за плодове голям капацитет за организиране на кухненски плотове и активна почивка - идеални за съхране?

купа за плодове mxxkms от 3 опаковки, многофункционална кошница за плодове голям капацитет за организиране на кухненски плотове и активна

BGN 0.33
Продукти

【Голям капацитет】Кошница за плодове с размери 9,2x9,2x3 инча, състоящи се от 3 опаковки, предоставят достатъчно място за съхранение на различни плодове, зеленчуци, ядки и хлябИдеален за кухненски плотове и килери. 【Естествен и обикновен външен вид】Дизайн ябълки във форма на половинки органично се вписва в стила на домашен интериор, като придават на вашата кухня или трапезария естествена и топла нотка. 【Практичност】 Лесно моющийся PET материал ви позволява удобно да съхранявате вашите плодове отсортированными и подготвени за подаване на гостите.Той е здрав, издръжлив и е идеален за ежедневна употреба. 【Сигурността на материали】 Изработени от действително нетоксичен PET материал, гладка и лъскава повърхност придава елегантност на вашата кухня.Можете да безопасно съхраняване на плодове и зеленчуци, без да се притеснявате за химикали или вредни вещества. 【Универсално съхранение】 Използвайте кошница за плодове, за съхранение на плодове, зеленчуци или всякакви други предмети от бита, за да се спести място и да ги подредите.От него ще се окаже идеална ваза за плодове върху кухненската маса или кошница за продукти в килера си. 【Голям капацитет】Кошница за плодове с размери 9,2x9,2x3 инча, състоящи се от 3 опаковки, предоставят достатъчно място за съхранение на различни плодове, зеленчуци, ядки и хляб.Идеален за кухненски плотове и килери. 【Естествен и обикновен външен вид】Дизайн ябълки във форма на половинки органично се вписва в стила на домашен интериор, като придават на вашата кухня или трапезария естествена и топла нотка. 【Практичност】 Лесно моющийся PET материал ви позволява удобно да съхранявате вашите плодове отсортированными и подготвени за подаване на гостите.Той е здрав, издръжлив и е идеален за ежедневна употреба. 【Сигурността на материали】 Изработени от действително нетоксичен PET материал, гладка и лъскава повърхност придава елегантност на вашата кухня.Можете да безопасно съхраняване на плодове и зеленчуци, без да се притеснявате за химикали или вредни вещества. 【Универсално съхранение】 Използвайте кошница за плодове, за съхранение на плодове, зеленчуци или всякакви други предмети от бита, за да се спести място и да ги подредите.От него ще се окаже идеална ваза за плодове върху кухненската маса или кошница за продукти в килера си.Разкрийте красотата на вашата плодове с помощта на нашите кошници с плодове!Изработени от много гъвкав материал, нашите кошници за плодове са идеални за съхранение на пресни плодове и зеленчуци.За разлика от кошници с плодове в твърдия железном рамка, нашите кошници създават естествен и елегантен вид на вашата кухня, офис, всекидневна или дори на открито.Благодарение на нашата гъвкава, кошници за плодове, което, най-накрая, можете да съхранявате всички видове плодове и зеленчуци в една кошница, да не се страхуват да ги повреди.

R

Продукти в категория