.

.

CAISANG Класическа Тениска за кучета, 2 опаковки, Раирана Тениска, Облекло за Кутрета, за малки Кучета, за Момчета, Разтеглив Летни Ризи, Памук Жилетка за Котки, Тениска ?

CAISANG Класическа Тениска за кучета, 2 опаковки, Раирана Тениска, Облекло за Кутрета, за малки Кучета, за Момчета, Разтеглив

BGN 1.67
Продукти

✅【Класически дрехи за кучета в ивицата】 Тези летни ризи за кучета са прости и стилни жилища, зашити от ярки платове на райета, на същото лого на марката "classic", бродирана на гърба на облекла за кучета, подчертава неговата модаТова е най-добрият подарък за вашия любим домашен любимец. ✅【Приятелски дизайн】 пуловер-жилетка за кучета с изискана изработка, много еластичен и мек на докосване, ще се радвате на вашето дете, когато го прегръщат, и ще го безпокойство.Тениски за кученца лесно се облича и да стреля. * в червено-бяла ивица ★ Дишащи дрехи за кучета мъжки и женски пол, изработена от мек памук и еластична тъкан, остави у вашия домашен любимец усещането за прегръдката на мама / татко и ще намали техните притеснения, че ще се подобри качеството на живот на вашето кученце и котки. ★ Лятна тениска за домашен любимец с логото на марката "classic" на гърба, идеална за вашето дете, нарядит го по всякакъв повод и ще направи вашето кученце по-привлекателна. ★ Тези качулки на кучетата представлява основна тениска, която може да се комбинира с яке за кучета или джинсовым комбинезоном.Като ги прави привлекателни и чаровни, на вашите домашни любимци ще го харесат.Моля, обърнете внимание : - Вашето дете обикновено е облечен с размер М, но това не означава, че той ще ползва целия размер M. - моля, запознайте се с нашите таблици с размери и измерете размери на вашия домашен любимец рулетка онлайн, преди да закупят.На първо място, се фокусира върху обиколката на гърдите (не затягайте прекалено стегнат и оставете 1-2 пръста). -Не само от теглото, иначе ще си купите жилетка за кучета, който не отговаря на вашето дете.

R

Продукти в категория