.

.

720 Бр. Коледни Стикери за Масоните, Коледен Силует за Консерви, Религиозни Етикети, Коледни Изделия, Винил Коледни Етикети за Консерви с Фенери, Стенни Картини, Албу?

720 Бр. Коледни Стикери за Масоните, Коледен Силует за Консерви, Религиозни Етикети, Коледни Изделия, Винил Коледни Етикети

BGN 9.94
Продукти

【Коледна украса】 Тези стикери с коледни класически елементи създадени специално за това, децата да знаят за раждането на Исус и за това, какво всъщност означава Коледа Те са идеални за запознаване на децата с религиозни уроци и истории. 【Надежден материал】 Изработени от PVC, тези етикети за зидари са водоустойчиви и лесно да се прибира с предмети, без да оставят следи или лепило; също така може да се прилага повторно. 【Пакетът включва】Ще получите 36 коледни тематични стикери за масонски кутии (по 18 за коледното класика), всяка от които съдържа 20 различни стикери, общо 720 необработени стикери, които ви е достатъчно, за да създадете уникален и впечатляващ коледно парти. 【Прекрасен подарък】 Можете да направите занаяти собствените си ръце, с тези стикери за стена и ги изпрати на семейството си, приятели, роднини, съседи и т., те ще бъдат щастливи да получат този дар и почувства вашата грижа и внимание. 【Широко приложение】 Можете да залепите тези стикери с участието на коледната сцена на гладки повърхности, такива като чаши, буркани, огледала, стъкло, врати, мебели и т. са Също много подходящи за коледна украса. 【Коледна украса】 Тези стикери с коледни класически елементи създадени специално за това, децата да знаят за раждането на Исус и за това, какво всъщност означава Коледа. Те са идеални за запознаване на децата с религиозни уроци и истории. 【Надежден материал】 Изработени от PVC, тези етикети за зидари са водоустойчиви и лесно да се прибира с предмети, без да оставят следи или лепило; също така може да се прилага повторно. 【Пакетът включва】Ще получите 36 коледни тематични стикери за масонски кутии (по 18 за коледното класика), всяка от които съдържа 20 различни стикери, общо 720 необработени стикери, които ви е достатъчно, за да създадете уникален и впечатляващ коледно парти. 【Прекрасен подарък】 Можете да направите занаяти собствените си ръце, с тези стикери за стена и ги изпрати на семейството си, приятели, роднини, съседи и т., те ще бъдат щастливи да получат този дар и почувства вашата грижа и внимание. 【Широко приложение】 Можете да залепите тези стикери с участието на коледната сцена на гладки повърхности, такива като чаши, буркани, огледала, стъкло, врати, мебели и т.

R

Продукти в категория