.

.

Мелница с гъвкав вал DZQ 560 W, Набор от Въртящи се инструменти, Ротационен Нож с 3-кулачковым патрон, 500-23000 об/мин, Въртящ се Държач за Копане, 35 Дупки, Организатор на 360 г?

Мелница с гъвкав вал DZQ 560 W, Набор от Въртящи се инструменти, Ротационен Нож с 3-кулачковым патрон, 500-23000 об/мин, Въртящ се

BGN 51.99
Продукти

Мелница с гъвкав вал x 1 Карета перална паста x 1. Диск за рязане на смола x 18. Шлайфане диск x 18. Свързващ прът wheelhead лента x 3. Въртящ се държач за копане x 1. Абразивни полировальный кръг х 2. Защитни очила x 1. Диск с двойна мрежа x 3. Параметри на продукта Мощност на натоварването : 560 W 1/4 с., напрежение : 110 vac диапазон амуниции : 0,3-6,5 mm, обхват на скоростите : 500-23000 об/мин. се Отличава с висока стабилност и точност за сложна работа.Той идва с вентиляционным дупка, предохраняющим на машината от прегряване и запалване и продлевающим на срока на служба.Безплатен богат на функции аксесоари Някои практични приспособления, включени в комплекта wheelhead машини с гъвкав вал, удобен за рязане, пробиване, полиране, облекчаване на брус и още много други.Лесна експлоатация шарнирно окачване закачалка за инструменти с гъвкав вал виси на двигател над главата си, а дълъг кабел ще ви позволи да изпълнява работата си по своему.Напред и обратно въртене на мелница е идеалното допълнение за различни раздробяване.Комплектът включва гъвкава пръчка, така че можете да използвате длето на обекта, а от друга страна да оставят свободна, за да завъртите обекта по време на работа.Въртящ се държач за копане ви позволява да запазите инструменти в рамките на лесен достъпа.Позволява да поставите до 35 свиня, тава-органайзер за дома и гаража, като вашия работен плот чисто и подредено. Разнообразни сценарии на употреба : Нашия въртящ се инструмент с гъвкав вал - професионален инструмент за облицовки, обработка, добавяне на текстури и обработка на малки площи и деликатни зони.Той е подходящ за различни обекти обработка и материали, като метал, дърво, камък, бижута и т. Параметър на продукта Мощност на натоварването : 560 W 1/4 с., напрежение : AC 110, диапазон на затягане : 0,3-6,5 mm, обхват на скоростите : 500-23000 об/мин. се Отличава с висока стабилност и точност за сложна работа.Той идва с вентиляционным дупка, предохраняющим на машината от прегряване и запалване и продлевающим на срока на служба.Безплатен богат на функции аксесоари Някои практични приспособления, включени в комплекта wheelhead машини с гъвкав вал, удобен за рязане, пробиване, полиране, облекчаване на брус и още много други.

R

Продукти в категория