.

.

California JOS (Голям + средно + малък) 0,027-инчов ултра тънък калъф за уеб камерата, блокиране на фотоапарат, който предпазва неприкосновеността на личния живот, за MacBook Air, л?

California JOS (Голям + средно + малък) 0,027-инчов ултра тънък калъф за уеб камерата, блокиране на фотоапарат, който предпазва

BGN 49.75
Продукти

✅ Множество на елементите в опаковката, всичко в едно решение, което е подходящо за всички ваши устройства за офис и семейство!и California JOS предлага поддръжка 24/7Нашата бизнес политика : 100% удовлетвореност или гарантирано връщане на парите. ✅ Универсален дизайн : Калъф за уеб камера, съвместима с повечето портативни компютри, смартфони, i Pad, i Phone, Mac Book, Mac Book Pro, tablet PC, PS4 и настолни компютри "всичко в едно". ✅ Лесна инсталация : Избършете повърхността уеб камера вашето устройство със суха кърпа, след това махнете отметката от 3-метрова самозалепваща се лента от задната страна на капака на камерата, выровняйте обектив и да приложат защитен капак на обектива, а след това силно натиснете в продължение на 15 секунди, за да се постигне трайно, но непостоянен уплътнения. ✅Ултратънък : ултра тънък дизайн от висококачествена пластмаса, не е крехък; Не се усеща при затворен капак на лаптопа. ✅ Ще бъде изпратено писмо първи клас USPS без номер за проследяване. (Ако се нуждаете от експресна доставка или искате да следите стоките си, моля, изберете подобрен вариант на доставка при оформянето на поръчката). ✅ Множество на елементите в опаковката, всичко в едно решение, което е подходящо за всички ваши устройства за офис и семейство!и California JOS предлага поддръжка 24/7.Нашата бизнес политика : 100% удовлетвореност или гарантирано връщане на парите. ✅ Универсален дизайн : Калъф за уеб камера, съвместима с повечето портативни компютри, смартфони, i Pad, i Phone, Mac Book, Mac Book Pro, tablet PC, PS4 и настолни компютри "всичко в едно". ✅ Лесна инсталация : Избършете повърхността уеб камера вашето устройство със суха кърпа, след това махнете отметката от 3-метрова самозалепваща се лента от задната страна на капака на камерата, выровняйте обектив и да приложат защитен капак на обектива, а след това силно натиснете в продължение на 15 секунди, за да се постигне трайно, но непостоянен уплътнения. ✅Ултратънък : ултра тънък дизайн от висококачествена пластмаса, не е крехък; Не се усеща при затворен капак на лаптопа. ✅ Ще бъде изпратено писмо първи клас USPS без номер за проследяване. (Ако се нуждаете от експресна доставка или искате да следите стоките си, моля, изберете подобрен вариант на доставка при оформянето на поръчката).Цвета : Голям, среден и малък ЗАЩИТА на НЕПРИКОСНОВЕНОСТТА на личния живот, California JOS Webcam Cover Slide е проектиран, за да се затвори вашата уеб камера, когато тя не се използва, и предотвратява шпионаж уеб хакери за вас.Той е идеален за осигуряване на конфиденциалност, сигурност и спокойствие на отделни лица, групи, организации, дружества и правителства.

R

Продукти в категория