.

.

Отгоре на ноктите под формата на Звездички, Средната Френски Върха, Черен Дизайн на ноктите, Бяла Звезда, Бадем Режийни Ноктопластика, Акрилни Бижута за нокти, Есте?

Отгоре на ноктите под формата на Звездички, Средната Френски Върха, Черен Дизайн на ноктите, Бяла Звезда, Бадем Режийни Ноктопластика,

BGN 1.67
Продукти

⭐【Дизайн на ноктите като акрил звездички】 24 бр акрилни режийни нокти във формата на звездички 12 различни размери в един пакет.В комплекта също така влизат желейная дъвка, пила за нокти и малка дървена пръчка.Не трябва да купуват други неща, можете да получите ефект, подобен на ноктите салон. ⭐【Изискан френски съвет за нокти】 Изискани акрилни режийни ноктите под формата на звездички, с форма на бадем режийни ноктите на средния размер по ваш избор, на достъпни цени, режийни ноктите, приклеивающиеся на ноктите, ще подобрят темперамент на хората и ги направи щастливи.Можете да бъдете различни всеки ден.Подходящ е за момичета на женските модни стилове. ⭐【Материал】 Тези звездни режийни ноктите с шарките са изработени от здрави материали, не са дразнеща миризма, им е трудно да се прекъсне, те няма да навредят на човешкото тяло или ноктите и могат да бъдат безопасно използвани. ⭐【 Дълготраен ефект】 Можете да използвате стикер с лепило за нокти, която ние раздаваме (използвайте стикер с лепило за нокти, фалшиви нокти може да се използва многократно), но стикер с лепило за нокти не е толкова добър, колкото течни лепило, ако искате да продължи по-дълго, моля, използвайте течен клей, ефектът може да продължи 1-2 седмици. ⭐【Гаранция за обслужване на】 Ако имате някакви въпроси относно това лекарство за кратко печат на ноктите си, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Акрилни натиснете върху ноктите Междузвездни режийни ноктите Изискани холограма на френски типсы за нокти, много видове изящни нокти по ваш избор, когато искате издръжлив нийл-арт, аз мисля, използването на лепило ще бъде по-добре отговарят на вашите очаквания Как да използвате: 1. Леко разтрийте stellate секции нокти пръчка за нокти, за да премахнете поверхностную епидермиса, изплакнете и дръжте ноктите си чисти и сухи. Изберете размера, който най-добре отговаря на ноктите, след съответното количество лепило или свободно желе от вътрешната страна на избрания от нокътната плочка. Натиснете въздушната ноктите под формата на звездички към собственото си ноктите и задръжте ги в продължение на 30 секунди. Отрежете в съответствие с форма и дължина натиск на ноктите, който искате.

R

Продукти в категория