.

.

Калъф за определяне на зъбите по 2 опаковки, Калъф за cvr, Голям Калъф за cvr в нощта, Сладък, Тънък калъф за cvr, Многоцветен Ортодонтическая кутия за фиксиране на зъби (ч?

Калъф за определяне на зъбите по 2 опаковки, Калъф за cvr, Голям Калъф за cvr в нощта, Сладък, Тънък калъф за cvr, Многоцветен

BGN 9.24
Продукти

【Че получавате】 получавате 2 опаковки чанти за cvr различни цветове - комбинация от практични за ежедневна употреба и за замянаРазмер калъф за фиксатор е 3,14x3,14x0,9 инча. 【Високо качество】 Контейнер за ортодонтски фиксаторов е изработена от различен ABS-пластмаса, тънък профил, добра текстура, здрав и издръжлив.Има трайна тава, не е като мирис. 【Лесно почистване】 Калъф за устата охрана може да се изплаква с топла вода и сапун за измиване на съдове или се поставят в съдомиялна машина за почистване.И тъй като той се предлага в 2 опаковки, винаги можете да използвате една от тях. 【Лека и преносима】 Определяне на скоростната лесно и е идеален за носене на работа, в училище или в пътуване.Можете да поставите калъфи за съхранение в своите чанти и джобове, това не заемат много място.По този начин можете да защитите своите ортодонтски устройства по всяко време и на всяко място!". 【Широко приложение】 Калъф за защита на уста е подходящ за калъф-фиксатор, калъф за предпазване на устата, калъф за нощен защита, кутии за бижута, калъф за хапчета, дори и като малка кутия за съхранение за пътници и т. 【Че получавате】 получавате 2 опаковки чанти за cvr различни цветове - комбинация от практични за ежедневна употреба и за замяна.Размер калъф за фиксатор е 3,14x3,14x0,9 инча. 【Високо качество】 Контейнер за ортодонтски фиксаторов е изработена от различен ABS-пластмаса, тънък профил, добра текстура, здрав и издръжлив.Има трайна тава, не е като мирис. 【Лесно почистване】 Калъф за устата охрана може да се изплаква с топла вода и сапун за измиване на съдове или се поставят в съдомиялна машина за почистване.И тъй като той се предлага в 2 опаковки, винаги можете да използвате една от тях. 【Лека и преносима】 Определяне на скоростната лесно и е идеален за носене на работа, в училище или в пътуване.Можете да поставите калъфи за съхранение в своите чанти и джобове, това не заемат много място.По този начин можете да защитите своите ортодонтски устройства по всяко време и на всяко място!". 【Широко приложение】 Калъф за защита на уста е подходящ за калъф-фиксатор, калъф за предпазване на устата, калъф за нощен защита, кутии за бижута, калъф за хапчета, дори и като малка кутия за съхранение за пътници и т.

R

Продукти в категория