.

.

Кристален полк Mukorolee Moon, Старинни Дървени Плаващи Рафтове за декор на стени, Стенни Кристален стелаж-Витрина за камъни и Етерични масла Ведьмин декор на стая (Жълт)

Кристален полк Mukorolee Moon, Старинни Дървени Плаващи Рафтове за декор на стени, Стенни Кристален стелаж-Витрина за камъни

BGN 2.00
Продукти

〖Висококачествени материали〗 Лунна полк е изработена от висококачествена дървесина, което не е лесно да се прекъсне и износостойкоКомбинация от ретро модата и придава на всяка стая топла и деревенскую атмосфера. 〖Дизайн във формата на луната〗 Тази витрина извърши във формата на луната, окачени плаващи рафтове, подходящи за всеки селски, минималистичен или естествен декор, на обикновения стенен декор. 〖Тристепенна класификация〗 Кристален полк е трехуровневое классификационное пространство за настаняване и декориране на различни видове продукти.Кристален поставка за дисплея и лесно да инсталирате на стената или в други желания ви места. 〖Перфектна комбинация от〗 Използвайте това монтиране на украса за закрепване на рамки, кристали, сукуленти, статуи и всякакви други стенни декорации, които ви харесват!Този елегантен кристален поставка за луната може да бъде перфектно интегриран във всяка стая на вашия дом!. 〖Декоративни подаръци〗 Всеки иска да има уникален подарък за украса на стените.Може да се използва за декорация на вашите стени, баня, тоалетна, офис, или дори като на плота, ако сложиш го на любимите си вещицами или изкуствени растения, това ще даде украшаемому вас място артистичен оттенък. 〖Висококачествени материали〗 Лунна полк е изработена от висококачествена дървесина, което не е лесно да се прекъсне и износостойко.Комбинация от ретро модата и придава на всяка стая топла и деревенскую атмосфера. 〖Дизайн във формата на луната〗 Тази витрина извърши във формата на луната, окачени плаващи рафтове, подходящи за всеки селски, минималистичен или естествен декор, на обикновения стенен декор. 〖Тристепенна класификация〗 Кристален полк е трехуровневое классификационное пространство за настаняване и декориране на различни видове продукти.Кристален поставка за дисплея и лесно да инсталирате на стената или в други желания ви места. 〖Перфектна комбинация от〗 Използвайте това монтиране на украса за закрепване на рамки, кристали, сукуленти, статуи и всякакви други стенни декорации, които ви харесват!Този елегантен кристален поставка за луната може да бъде перфектно интегриран във всяка стая на вашия дом!. 〖Декоративни подаръци〗 Всеки иска да има уникален подарък за украса на стените.

R

Продукти в категория