.

.

48 led Стробоскоп за Хелоуин, Мини Преносим Удобен Лампа за парти, Активируемая Звук, Светкавица, С Лампа, Регулатор на скоростта за Танцови Партита на закрито, Дискот?

48 led Стробоскоп за Хелоуин, Мини Преносим Удобен Лампа за парти, Активируемая Звук, Светкавица, С Лампа, Регулатор на скоростта за Танцови

BGN 1.00
Продукти

Мощност : 12 Вата Цвят на подсветката : Червен Жълт Зелен Син Лилав бял разход.Материал : Алуминиева сплав.Източник на светлина : 48 светодиоди. Напрежение : променлив ток 90-240, 50/60 Hz. Режим на управление : Автопрограмма / Звук е активен.Не са водоустойчиви, предназначени са за употреба само в помещения на бутона включване / изключване не.При използване на дистанционно управление, моля, извадете прозрачен полиестерен лист дистанционно управление.Избягвайте пряко попадане в очите, това може да навреди на очите ви.Белият цвят се смесва с led RGB, той не е чисто бял, но малко по-близо до синьо. 【Модернизирани 48 led】 Супер ярко осветление, сцена, която се променя цвета RGB, вместо 36 led бели мигащи стробоскопов, идва с вносни скандал.По-мощен, По-огнище!. 【Автоматичен режим, активируемый звук, не се управлява музика, само в режим на гласово управление може.Ако се сблъскате с някакви проблеми, трябва първо да ни кажете, и ние ще ги решим.

R

Продукти в категория