.

.

Аксесоари за пътуване DOITOOL, 1 бр., Мултифункционална отварачка за самостоятелно ползване, Клещи, Сгъваема ръчна Отвертка, за да проверите за ръчен багаж, Лаптоп Прис?

Аксесоари за пътуване DOITOOL, 1 бр., Мултифункционална отварачка за самостоятелно ползване, Клещи, Сгъваема ръчна Отвертка, за да проверите

BGN 17.29
Продукти

Неръждаема стоманаСГЪВАЕМ УЛИЧЕН ИНСТРУМЕНТ - Изработен от устойчив материал, който гарантира по-дълъг живот.КЛЕЩИ ЗА КЛЮЧОДЪРЖАТЕЛ - от тях може да се управлява с една ръка, те са лесни за използване, многофункционални.Сгъваема отварачка за бутилки - за пикник, къмпинг, туризъм, колоездене, планинско катерене или друг приключения на открито, за който може само да се мисли. принадлежности за алпинизъм - Многофункционален външен инструмент е подходящ за почти всички видове обслужване на открито или на всякакви други видове дейности на открито.МНОГОФУНКЦИОНАЛНА отверка - Креативен и интелигентен дизайн, което прави вашето пътуване по-лесно и по-добре обучен.Осъществяване на списък 1 х мултифункционална отварачка Характеристики -Носете я със себе си, не обременяйте себе си пътуването на открито и изследване за пътуване Многофункционална отверка. - 13 функции : Многофункционална отверка, пин-код за карти, мобилен телефон, държач за мобилен телефон, машина за отваряне на кутии, многофункционален измервателен уред, карабина, инструмент за отваряне на бутилки. - Износоустойчивост, дълъг живот; устойчиви на петна, не е лесно ръжда; един инструмент може да бъде разширена до няколко инструменти-клещи. -Цвят : Сребро мини-градуированная скала-Размер : 12,50 X3,00 X2,00 см / 4,91 X1,18 X0 Инструмент за ремонт на открито. -Материал : Клещи с микро-мультитулом от неръждаема стомана-изящна изработка и практичност за туризъм на открито и алпинизъм, щипци от неръждаема стомана. - Те може да се държат с една ръка, лесен за употреба, богат на функции мультитул в един джоб.Информация за стоки, Сгъваема отварачка за бутилки Търсите преносимо и практично манипулятивное устройство за активна почивка?Нашите продукти могат да задоволят всички ваши изисквания, благодарение на стабилен материал за продължителна употреба.Клещи за ключодържател Богат на функции и компактен размер за по-голямо удобство и обзавеждане за носене в планинско катерене и пешем туризма.

R

Продукти в категория