.

.

IEEK Акрилна Плоча с името на масата за офис, Прозрачна Акрилна Плоча с името на блок, Двупосочен Притежателя на Стикери с името на работния плот, на Притежателя на зн?

IEEK Акрилна Плоча с името на масата за офис, Прозрачна Акрилна Плоча с името на блок, Двупосочен Притежателя на Стикери с името на

BGN 2.67
Продукти

❤ФИРМЕНАТА ТАБЕЛА на ОФИС на "НАПРАВИ си САМ":Можете да отпечатате името, заглавие, мото и лого, които ви харесват, на хартия, а след това да ги пусне между с акрилни блокчета - така се появи един персонализирани блок за десктоп стикери!Пълният размер е 2,5x10 инча, той може да побере 2,5x10 "/ 2x10" / 2x8" / 2x6" или по-малко, а изображението по-малък размер ще остави рамка за плаващ ефект ❤ Лекотата на монтажа : Два акрил блок (10 + 10 mm) държат на изображението заедно, тя е достатъчно гъст, за да се стабилно стои на едно място, 4 двойки от мощните магнити за точно определяне на всеки ъгъл и да се улесни обновяване на нова снимка. ❤ДВУСТРАНЕН дисплей : Табела с името на бизнес масата е изработена от кристално чист и висококачествен акрил, може да се използва като еднопосочна или двупосочна табелка с името на работния плот или в рамка.Лесен за почистване и се съчетава с всякакъв интериор. ❤Ще се ПРЕВЪРНЕ в чудесен подарък, независимо дали е празник, рожден ден или годишнина на работа, направете за тях уникална име тагове табелка със собствените си ръце, тази поименна плоча от акрил, стъкло премиум-клас ще впечатли!Дай на колегите си да разберат, че ги цените. ❤Услуга : Ако по някаква причина не сте напълно доволни от покупката си - ако той се счупи, ако е повреден при доставка или дори ако промените мнението си - просто ни кажете и ние да я заменим, или ще ви върнем парите, по ваш избор!. ❤ФИРМЕНАТА ТАБЕЛА на ОФИС на "НАПРАВИ си САМ":Можете да отпечатате името, заглавие, мото и лого, които ви харесват, на хартия, а след това да ги пусне между с акрилни блокчета - така се появи един персонализирани блок за десктоп стикери!Пълният размер е 2,5x10 инча, той може да побере 2,5x10 "/ 2x10" / 2x8" / 2x6" или по-малко, а изображението по-малък размер ще остави рамка за плаващ ефект. ❤ Лекотата на монтажа : Два акрил блок (10 + 10 mm) държат на изображението заедно, тя е достатъчно гъст, за да се стабилно стои на едно място, 4 двойки от мощните магнити за точно определяне на всеки ъгъл и да се улесни обновяване на нова снимка. ❤ДВУСТРАНЕН дисплей : Табела с името на бизнес масата е изработена от кристално чист и висококачествен акрил, може да се използва като еднопосочна или двупосочна табелка с името на работния плот или в рамка.

R

Продукти в категория