.

.

Ластични ленти BNBIDEN, Съвместими с Fitbit Inspire 2 / Inspire HR/Inspire, Мек Регулируем Еластичен Найлонов Ремък с линия, Гривни, Аксесоари, Взаимозаменяеми каишка за Fitbit Inspire За жен?

Ластични ленти BNBIDEN, Съвместими с Fitbit Inspire 2 / Inspire HR/Inspire, Мек Регулируем Еластичен Найлонов Ремък с линия, Гривни,

BGN 3.97
Продукти

⌚ СЪВМЕСТИМИ модели : Еластичен найлонов ремък за часа BNBIDEN е съвместим с фитнес тракера Fitbit Inspire 2 / Inspire HR / InspireМоля, проверете типа на вашите часа, преди да купите. (Моля, обърнете внимание : часовници Fitbit Inspire в комплекта не са включени. ⌚ МЕК и удобен материал : Еластична лента е изработена от висококачествен еластичен нейлонового материал, който го прави здрав, лек и дишаща не щиплет, не натирает и не дразни кожата.Много е удобно за носене на китката. ⌚ Един размер подходящ за повечето китката : Еластична каишка, подходящ за китката размер на 5,3 "-8,4" (130 мм-210 мм).Конструкция на пантите и регулируем обтегач позволяват лесно регулиране на дължината в съответствие с вашите запястьем.С суперэластичностью, която му позволява лесно да се носят или да се свали. ⌚ Лесна инсталация и премахване : Еластичен найлонов ремък идва с быстросъемными барабани в двата края, които лесно се монтират директно и прибира за секунди, да можете лесно да промените каишка в съответствие с настроението си, нарядами или насилие.Няма допълнителни инструменти не се изисква. ⌚ НОВ и стилен дизайн : В тази еластична лента inspire прилага иновативна идея за дизайн на еластична спортна линия.Уникален стилен модел, прави си часове inspire по-модерни и специални. различни цветове по ваш избор за всякакъв повод в ежедневието.

R

Продукти в категория