.

.

N/A Женски Водоустойчив Престилка с дълъг ръкав и Един Преден джоб, Арт Престилки, Престилки (Цвят: D, Размер: One Size)

N/A Женски Водоустойчив Престилка с дълъг ръкав и Един Преден джоб, Арт Престилки, Престилки (Цвят: D, Размер: One Size)

BGN 0.67
Продукти

Материал : Смесена тъкан от найлон и полиестер с водоустойчива тапицерияЕдин цип на нивото на талията / Регулируеми завязки на шията и кръста / Дълги ръкави осигуряват защита на организма.Водоустойчив; Здрав; може да се пере в машина.Отличен за кухня, градинарство, рисуване и т. Мек и удобен, идеален за приготвяне на храна в кухнята, печене, градинарство, едно глинен дела, рисуване и други сцени, и т. Материал : смесена тъкан от найлон и полиестер с водоустойчива тапицерия.Един цип на нивото на талията / Регулируеми завязки на шията и кръста / Дълги ръкави осигуряват защита на организма.Водоустойчив; Здрав; може да се пере в машина.Отличен за кухня, градинарство, рисуване и т., Меки и удобни, подходящи за приготвяне на храна в кухнята, печене, градинарство, едно глинен дела, рисуване и други сцени, и т. Материал : найлон / полиестер смесени тъкани с водоустойчива тапицерия Размер : 37 "L x 21 1/2"W, 27 1/2"L ръкави с един джоб на нивото на талията / Регулируеми завязки на шията и кръста / Дълги ръкави осигуряват защита от влага в организма; Трайни; Може да се пере в машина Отлични за кухня, градинарство, рисуване и т. Меки и удобни, подходящи за приготвяне на храна в кухнята, печене, градинарство, едно глинен дела, рисуване и други сцени и т. Количество : 1 бр. Размер : Обикновени (подходящи за повечето възрастни) найлонови пелерини за фризьорски салони, фризьорски калъф Подходящ за фризьорски и за домашна употреба.

R

Продукти в категория