.

.

Yipscazo Отклеивающаяся защитни плочки за Кухня, Залепваща стикер на Защитна лента, Пералня, Баня, Текстурирани Vinyl Стикер, Тапети, Умна плочки от пясъчник (1 лист 10 x 10)

Yipscazo Отклеивающаяся защитни плочки за Кухня, Залепваща стикер на Защитна лента, Пералня, Баня, Текстурирани Vinyl Стикер, Тапети,

BGN 3.31
Продукти

Препоръчително е да използвате спрей 3 M, който може да компенсира боядисани стени, които не са подходящи за монтаж, и още повече за подобряване на експлоатационните характеристики на продуктаИзползвайте малко лепенката върху стена от същия материал, в скромен позиция, това е просто и ефективно, за да се провери, дали стена за монтаж.Кредитна карта или инструмент за изглаждане могат ефективно преса въздушни мехурчета от неравни места на стената.Ако откриете, че нещо се обърка или не се намира в хоризонтално положение, след инсталацията.Възползвайте се от сешоар и включване на режим горещ вятър, обдувайте кърпи и ги вади бавно-бавно.Ако не сте сигурни в реалното ефект, се препоръчва да се използва пробата на листа. ※ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ – Защитна лента Yipscazo peel and stick е гъвкава и добре обмислена.Просто почистете и лепило, не се изисква фуга и изпълнител, е подходящ за неотложен ремонт и довършителни работи. ※ Лесна ПОДДРЪЖКА –цвят никога не се променят с течение на времето, и лесно да ги избършете с гъба, не е нужно да се притеснявате за спрей. ※ ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ - той успява да се справи напълно със закъснение на реалния кухнята.Специално предназначени за вашия интериор, камина и плотове за мивки в банята. ※ ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА В ДОМАШНИЯ ИНТЕРИОР – теракот, е универсална и се съчетава с популярната днес на мебели.Идеален за оформяне на кухненски островчета, стени спални, на гърба на баня, пералня, тоалетна мивка и т. ※ РАЗМЕР ПЛОЧКИ - Опаковка от 1 лист, ако сте загрижени за действителния ефект, се препоръчва да се използва пробата на листа. ※ ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ – Защитна лента Yipscazo peel and stick е гъвкава и добре обмислена.Просто почистете и лепило, не се изисква фуга и изпълнител, е подходящ за неотложен ремонт и довършителни работи. ※ Лесна ПОДДРЪЖКА –цвят никога не се променят с течение на времето, и лесно да ги избършете с гъба, не е нужно да се притеснявате за спрей. ※ ВИСОКА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ - той успява да се справи напълно със закъснение на реалния кухнята.Специално предназначени за вашия интериор, камина и плотове за мивки в банята. ※ ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА В ДОМАШНИЯ ИНТЕРИОР – теракот, е универсална и се съчетава с популярната днес на мебели.

R

Продукти в категория