.

.

Дървени улеи, Заострени Топката, стабилна форма, за дърворезба, за рязане под Шаровую бележка в края фрезу за фрезоване на металорежещи машини с ЦПУ (R0.7530.5D675mm)

Дървени улеи, Заострени Топката, стабилна форма, за дърворезба, за рязане под Шаровую бележка в края фрезу за фрезоване на

BGN 3.00
Продукти

Тези крайни фрези с конусовидна шариковым фитил са изработени от качествена вольфрамовой стомана, която е различна здравина и трайностПовърхността на тези заострени края на ножовете с отточна фитил ярка и чиста, че е показателно за качеството на този продукт.Конусни края мелници - отлична конструкция за рязане и източване на ръбове, ефективността е значително подобрена.Благодарение на по-продължително на срока на служба на тези крайни ножове съкращават времето смяна на ножовете и спестяват време на производството.Тези крайни фрези с конусовидна шариковым връхчета имат великолепен ефект за отстраняване на стружки, което ви гарантира повече удобство. Тези крайни фрези с конусовидна шариковым фитил са изработени от качествена вольфрамовой стомана, която е различна здравина и трайност. Тези крайни фрези с конусовидна шариковым връхчета имат великолепен ефект за отстраняване на стружки, което ви гарантира повече удобство. Повърхността на тези заострени края на ножовете с отточна фитил ярка и чиста, че е показателно за качеството на този продукт. Конусни края мелници - отлична конструкция за рязане и източване на ръбове, ефективността е значително подобрена. Благодарение на по-продължително на срока на служба на тези крайни ножове за рязане на време за смяна на ножовете, спестяват време на производството.Параметри : Тип на продукта : Края мелници с конусовидна шариковым фитил Материал : Вольфрамовая стомана Цвят : античен месинг Осъществяване Списък : 1 Края мелници с шариковым фитил.

R

Продукти в категория