.

.

Комплект от 24 свещници VOHO Tealight, Декоративен Стъклен Свещник Tealight за централната украса на сватби, Малки Свещници за рожден ден (2 x 1,4 инча, кафяв)

Комплект от 24 свещници VOHO Tealight, Декоративен Стъклен Свещник Tealight за централната украса на сватби, Малки Свещници

BGN 3.33
Продукти

Малка : за чаено свещник определен размер и няколко обетных свещи няма пречки за топла светлинаEmber : уморени от прозрачни?Истинският амбър титуляр за чаени лампи в рубчик ще ви спокоен момент, за четене и отмора.Ретро и романтично : тези сладки неща от дебело стъкло в линейно дизайна помагат да се създаде страхотна атмосфера. [24 свещник за чаени огоньков в пакет] : общо 24 малки стъклени свещник tealight, всеки с размер 2 инча х 1,4 инча (Ш / В).Те са подходящи за обикновени свещи tealights, малки обети с диаметър по-малко от 1,5 инча, батерия, или просто искате да ги използвате като художествен декор или притежателя за дреболии. [Уникален дизайн с релефна картина] : произведено от винтажного ребристого стъкло; свещник tea светлини е текстурированное усещане.Представете си, че тези подложки за чаени гирлянди ще имате за празнични поводи, като рожден ден, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, и те ще ви помогнат да привлекат повече внимание. [Високо качество Tealight от дебело стъкло] : Свещници VOHO tealight избират от чисто стъкло, произведен по стандарт, така че ние се грижим за всеки свещник е силен и издръжлив.По този начин, поставки за чаени прожектора може да се използва и на открито, на някой сватбеното парти, фестивальном празник, семейно събрание, юбилейна вечеря, парти край басейна и така нататък. [Подарък-поставка за чаени тела "Есенен кехлибар"] : топло свещник tealight кафяв или есента-кехлибарен цвят - много популярен и полезен подарък за нея / него. Зажгите свещи tealight, и светлината се отрази от линията нагънат форма, и, следователно, стъклен свещник ще създаде топла и романтична усещания, съответно, максимизированные стъклен подсвечником. [Поставки за чаени лампи в сигурна опаковка] : тези свещници за обети са опаковани в двойна кутия и се навива на балон фолио.Ако има проблеми с счупване или други притежатели на обети, просто натиснете бутона и изпратите съобщение Amwo.В скоро време ние ще ви предложим отговаря решение за притежателя за чаени лампи. [24 свещник за чаени огоньков в пакет] : общо 24 малки стъклени свещник tealight, всеки с размер 2 инча х 1,4 инча (Ш / В).Те са подходящи за обикновени свещи tealights, малки обети с диаметър по-малко от 1,5 инча, батерия, или просто искате да ги използвате като художествен декор или притежателя за дреболии. [Уникален дизайн с релефна картина] : произведено от винтажного ребристого стъкло; свещник tea светлини е текстурированное усещане.Представете си, че тези подложки за чаени гирлянди ще имате за празнични поводи, като рожден ден, Хелоуин, Деня на благодарността, Коледа, и те ще ви помогнат да привлекат повече внимание. [Високо качество Tealight от дебело стъкло] : Свещници VOHO tealight избират от чисто стъкло, произведен по стандарт, така че ние се грижим за всеки свещник е силен и издръжлив.

R

Продукти в категория