.

.

jojofuny Подаръци Шапки шапки Костюми, Декор Унисекс Бижута от Вълна Червени Шапки премяна Детски Украса Коледен Костюм Празнични Аксесоари Капачка Подпори Точка Жен?

jojofuny Подаръци Шапки шапки Костюми, Декор Унисекс Бижута от Вълна Червени Шапки премяна Детски Украса Коледен Костюм Празнични Аксесоари

BGN 32.64
Продукти

нетъкан текстилШапка с шарени снежинки : красив аксесоар за костюми и реквизит за видеоклипове и фотосесии.Празнична шапка с пайети : елемент костюм снежинки и вълна за коледно парти, насладете се на коледната атмосфера.Забавна коледна шапка : използвайте дебели дизайн подплата, за да се затопли. Коледна шапчица-бини : елемент във формата на снежинки и вълна, насладете се на коледната атмосфера.Подпори за фотография : Шапка за коледен костюм е подходящ за повечето деца и възрастни, и той е удобен за носене.Пратката включва 5 х шапки Функции - и добро усещане в ръката, удобно за носене подпори за партита. - Размер : около 37x28x1 см/14,54x11x0,39 инча Коледна шапка на дядо коледа. - Цвят : детска зимна шапка различни цветове. -Използвайте утепленную подплата за запазване на топлината костюм за коледно парти. -Материал : Нетъкан дамски шапки за коледно парти. -Подходящ за повечето възрастни, деца, училище, момчета, момичета и юноши, сувенири за коледно парти. -Елемент във вид на снежинки и вълна, насладете се на коледната атмосфера, коледни шапки и за възрастни. - Многоцветен подбор, за да отговарят на различни изисквания за шапка с шарени снежинки.Описание товарафото подпори чудесно като костюмной бутафории, идеално подходящ за всички видове тържества.Забавна коледна шапка търсите необичайни аксесоари за костюми за коледното парти или селското стопанство?Това не е проблем с тази коледна шапка. коледна шапчица-бини, Този обект е проектиран с оглед на правилния размер, което осигурява неговата приложимост сред деца и възрастни.

R

Продукти в категория