.

.

Косметичка за Бижута за Пътуване с Голям Капацитет, Дамски Водоустойчив Преносими, козметични чанти От Изкуствена кожа С дръжка, Двуслойни козметични чанти, Голем?

Косметичка за Бижута за Пътуване с Голям Капацитет, Дамски Водоустойчив Преносими, козметични чанти От Изкуствена кожа С дръжка, Двуслойни

BGN 1.33
Продукти

【Високо качество】 Косметичка голям капацитет, изработен от висококачествена изкуствена кожа, копринена повърхност, като крем, а водоустойчив материал предпазва от намокряне козметика 【Дизайн с голям капацитет】В отверстии козметични чанти има стоманена тел, която е не само по-трехмерна, но и има по-голям капацитет, настаняване на повече предмети, и я лесно да се заеме със себе си. 【Уникален дизайн】 Продукт разделя горната и долната зона за съхранение, в дъното е преграда за грим, сенки за очи, четки за грим, настанени на отделно, чисто и подредено.Най-горния слой е с голям отвор за лесен достъп и има две малки слой, където можете да се сложи червило, обеци и т., да не се бърка. 【Многофункционален】 Косметичку може да се използва не само като пътна косметичку, но и като чанта за измиване, пътуване портфейл за тоалетни принадлежности, подходящи за всички видове ежедневна употреба или за пътуване и привнесущий голямо удобство в живота ви. 【Прекрасен подарък】 Е идеална за ежедневна употреба или за пътуване.Това би бил чудесен подарък за момичета и жени на Ден на майката /Женски ден /Коледа /рожден Ден /Фестивал / Годишнината / св. 【Високо качество】 Косметичка голям капацитет, изработен от висококачествена изкуствена кожа, копринена повърхност, като крем, а водоустойчив материал предпазва от намокряне козметика. 【Дизайн с голям капацитет】В отверстии козметични чанти има стоманена тел, която е не само по-трехмерна, но и има по-голям капацитет, настаняване на повече предмети, и я лесно да се заеме със себе си. 【Уникален дизайн】 Продукт разделя горната и долната зона за съхранение, в дъното е преграда за грим, сенки за очи, четки за грим, настанени на отделно, чисто и подредено.Най-горния слой е с голям отвор за лесен достъп и има две малки слой, където можете да се сложи червило, обеци и т., да не се бърка. 【Многофункционален】 Косметичку може да се използва не само като пътна косметичку, но и като чанта за измиване, пътуване портфейл за тоалетни принадлежности, подходящи за всички видове ежедневна употреба или за пътуване и привнесущий голямо удобство в живота ви. 【Прекрасен подарък】 Е идеална за ежедневна употреба или за пътуване.Това би бил чудесен подарък за момичета и жени на Ден на майката /Женски ден /Коледа /рожден Ден /Фестивал / Годишнината / св.

R

Продукти в категория