.

.

Подвижна възглавница YINGE, Калъфки за възглавници от изкуствена лена, Обикновена Декоративни възглавници за мека мебел-легла и т.н. Лесно лукс (Цвят: Танго-червен, Ра?

Подвижна възглавница YINGE, Калъфки за възглавници от изкуствена лена, Обикновена Декоративни възглавници за мека мебел-легла и

BGN 3.33
Продукти

Бельо * Светкавица : Невидима светкавица, лесно отстранява и намалява, красива и щедра. * За шиене : Сложна технология за ръчно шиене, здрава, елегантна и щедра. * Плат : Изберете високо качество на ленена кърпа, без бучки, без свиване и без избледняване. * Създайте своя идеален дом : наситен цветен стил, вие лесно ще намерите калъфка, подходяща за вашия украса!Подходящ за всекидневната, на дивана, на стола, спалня, балкон, кола, кабинет, офис, кафене и т. * Лесно почистване : да не се избелва.Просто хвърли калъфка в пералнята, а след това внимателно подсушете я, когато нивото на водата е ниско.Той ще изглежда като нов!.На пипане той е мек и удобен; в спокоен цвят и зрителното усещане се усеща постоянен поток на елегантност, който подчертава отлично оформяне и прави пространството по-интелигентни и нежно.Name : Калъфка JUNBIE Цвят : 13 цветовразмеры : 45 см x 45 сантиметра (18 инча x 18 инча) 50 cm x 50 cm (20 см x 20 см) 55 cm x 55 cm (22 инча x 22 инча)Стил : цип Качество : устойчив на избледняване Фигура : Шахматна дъска Местоположение : на улицата / Всекидневна /спалня/Трапезария /Комнатадекоративные калъфки за възглавници са проектирани така, че по естествен начин се съчетае с мебели в дома си и да съответства на живота си, като придава на мебели нова мекота и, следователно, по-голям комфорт.Инструкция за стиркемашину може да се пере в студена вода. За да се удължи срока на експлоатация на продукта, се препоръчва миене мек почистващ препарат и топла вода. Поради влиянието на осветление, стрелба и на дисплея действителния цвят може да се различават малко от снимките, моля, извинете ме!3. Поради измервания, ръчно рязане, изработка на продукти по поръчка и т., застроена площ, която може леко да се различават.Надявам се, ти простишь.

R

Продукти в категория