.

.

SOLUSTRE 5 бр. Полиестерна Чанта за дрехи, Чанта за Чорапи, Чанта за дрехи, Чанта за пране Деликатеси, Чанта за пране на дрехи, Битова торба за Пране Деликатеси, Чанта за п?

SOLUSTRE 5 бр. Полиестерна Чанта за дрехи, Чанта за Чорапи, Чанта за дрехи, Чанта за пране Деликатеси, Чанта за пране на

BGN 2.33
Продукти

полиестер, металТорбичка за бельо : в Торби за дрехи мрежести торби за пране може да се използва за пране на спалното бельо, тениски, бельо, чорапогащи, чорапи и други малки предмети.Мрежест чувал за пране на : -Многофункционална : чанта за пране на машина с фина мрежа може да се използва не само за пране на дрехи, но и за съхранение на дрехи при излизане навън. торби за дрехи от фина мрежа : чанта за дрехи предпазва дрехите от довършителни, entanglements или разтягане в перална машина.Чанта за пране на бельо : Благодарение на мрежата, сапун и вода е напълно контакт с дрехи, ефект на пречистване се подобрява.Мрежести торби за дрехи : - дрехите : Мрежест чувал за дрехи гарантира, че вашето облекло не зацепится, не спутается и не сълзотворен.Пратката включва 5 x торби за дрехи Характеристики-Окото ви позволява значение и водата напълно се отмие петна по дрехите, ефект на пречистване по-добре, отколкото при торби за дрехи от електрическата мрежа. -В нея могат да се перат малки дрехи, като бельо, кърпи, тениски, това е много практичен пътна чанта за пране.65 X8 чанта за дрехи за сутиен. -Произведен от внимателно оразмерени материал, издръжлив и лесно рвущийся, той има живот торби за пране на дрехи. -Мрежест чувал за дрехи гарантира, че вашето облекло не зацепится, не спутается и не сълзотворен. Нето торба за пране на бельо. -Може да се използва не само за пране на дрехи, но и за съхранение на дрехи при излизане от пералната машина в торби за дрехи. -Материал : полиестер, метални опаковки за пране на бельо -Цвят : син мрежести опаковки за бельо Информация за стоки, Торби за пране на дрехи Мрежести опаковки предпазват дрехите от entanglements, довършителни или издърпване в пералнята или сушилнята. нето торба за пране урежда дрехите си при опаковане на пътуване. пакет за пране на сутиена Сапун и вода, лесно преминават през отвора за оптимално почистване. многократно чанта за бельо на Тези пакети за пране изработен от избрани материали, трайни и подходящи за повторна употреба.

R

Продукти в категория