.

.

Мини Инструменти Yardwe Ръчни Инструменти, Ръчни Инструменти, Ръчни Инструменти Пластмасови Мини-цокъл Мини-цокъл Мини-цокъл Пластмасова Дъска За почистване на Дрех?

Мини Инструменти Yardwe Ръчни Инструменти, Ръчни Инструменти, Ръчни Инструменти Пластмасови Мини-цокъл Мини-цокъл Мини-цокъл Пластмасова

BGN 1.00
Продукти

Дъска за пране на дрехи : Изработен е от полипропилен материал, който е лек и издръжливДъска за пране на дрехи Дъска за почистване на дрехи Дъска за пране на Малък цокъл за ръчно пране на дрехи : Пренася на ръка, лесно се движи и удобен за съхранение, без занимания по места.Домашни перални дъски : по-Лесно за използване от древните дървени, стъклени перални дъски, те са сухи и изискват по-малко място за съхранение.Цокъл : идеален за пране на бельо, чорапи, бебешки дрехи, хавлии, шалове и т., Дъска за миене на съдове : Лесен за почистване и се суши, не изисква специални усилия за отстраняване на сапун и остатъци.Списък на пакетите 4 x Перални дъски Характеристики - Цвят : различни цветове - Изработени от полипропилен материал, който е лек и издръжлив. -Размер : около 31,00 X16,10 X2,00 см. /12,18 X6,33 X0,79 инча - Можете да го вземете с вас където пожелаете, когато отидете на пътешествие или дори на екскурзия. - идеален за лесно почистване на дрехи и бельо. - Материал : PP - лесен и удобен за използване, още повече спестява усилия. - Спестяване на вода, опазване на околната среда и спестяване на енергия - това е за вас.Информация за продукта Тази цокъл е направена от висококачествен материал, който издържа на продължителна употреба.Характеристики пластмасов материал, който притежава висока здравина, лесно е деформиран.Изящна изработка, се осигурява практичност.

R

Продукти в категория