.

.

Етерично масло от грейпфрут, розов. чисто терапевтичен клас, с високо качество, неразреден. 0,17 течни унции - 5 мл. от Botanical Beauty.

Етерично масло от грейпфрут, розов. чисто терапевтичен клас, с високо качество, неразреден. 0,17 течни унции - 5 мл. от Botanical

BGN 5.09
Продукти

100 % ЧИСТО ЕТЕРИЧНО МАСЛО ТЕРАПЕВТИЧЕН КЛАСНикакви химикали или синтетични разтворители.Не съдържа пълнители, добавки или превозвачи.Етерично масло от ГРЕЙПФРУТ, РОЗОВ, известен бодрящими и антисептични свойства.В рамките на холистична ароматерапия етерично масло от грейпфрут се използва за повдигане на настроението и намаляване на стреса.Етерично масло от РОЗОВ ГРЕЙПФРУТ помага за изчистване на мазнини, като придава приятен цитрусов аромат.Това също е приятно допълнение към освежителям на въздуха и почистване на средства.Етерично масло от РОЗОВ ГРЕЙПФРУТ може да се използва в възстановителни средства за лице, благодарение на неговото стягащо свойства, които помагат в борбата с акнето и смели вид на кожата.Етерично масло от ГРЕЙПФРУТ РОЗОВ перфектно се съчетава с масла за масаж на тялото, обертываниями и соляными вани.Го получават от студено пресоване на корите на розови грейпфрути и той притежава свеж, чист, ободряващ аромат. ДОБРЕ се СЪЧЕТАВА С розмарин, сайпръс, лавандула, здравец, кардамон и на повечето масла, подправки.НЕ ПРЪСКАЙТЕ ДИРЕКТНО ВЪРХУ КОЖАТА.Етерично масло от ГРЕЙПФРУТ е необходимо правилно да се разрежда преди употреба, за да се избегнат всякакви раздразнения на кожата.ИНФОРМАЦИЯ ЗА БЕЗОПАСНОСТ : ПРЕДИ употреба е ДОБРЕ да се РАЗРЕЖДА; при някои хора може да предизвика дразнене на кожата; преди употреба се препоръчва да кожен тест.Това етерично масло притежава фототоксичными свойства, така че, след нанасяне върху кожата трябва да се избягва излагане на слънце.Във връзка с наличието, моля, консултирайте се с лекар преди употребата на това масло.Трябва да се избягва попадане в очите.ЕТЕРИЧНО МАСЛО ОТ ГРЕЙПФРУТ ТРЯБВА ДА СЕ ИЗПОЛЗВА САМО ЛОКАЛНО! не ЗА ВЪТРЕШНО ПРИЛОЖЕНИЕ.

R

Продукти в категория