.

.

Tofficu Кутия За Съхранение на Файлове Прозрачен Органайзер Box Настолен Органайзер Разтегателен Тава Штабелируемый Тава за Хартия За Тенис на Тава Органайзер Кутия Т?

Tofficu Кутия За Съхранение на Файлове Прозрачен Органайзер Box Настолен Органайзер Разтегателен Тава Штабелируемый Тава за Хартия

BGN 50.13
Продукти

Многофункционална кутия за файлове : лек кутия, подходящ за настаняване в офиса, кабинет, хол Настолен органайзер за хартия с формат A4 : е Изработена от материали, му е трудно да навредят на инструменти, лесно наводнения и тя е здрава.Държач за хартия с формат A4 : предназначен за съхранение на файлове ви помага да спестите малко повече място и подреждане на вашите файлове.Суперпозируемый файлов кутия : С този настолен кутия за съхранение на вашите файлове на работния плот-не повече от елементарно.Пластмасова кутия за папки : било то в офиса, дома или училище, това е вашата дясна ръка в обучението и в работата. Многофункционална кутия за файлове : лека кутия, подходяща за настаняване в офиса, кабинет, хол. Настолен органайзер за хартия с формат A4 : е Изработена от материали, му е трудно да навредят на инструменти, лесно наводнения и тя е здрава.Държач за хартия с формат A4 : предназначен за съхранение на файлове ви помага да спестите малко повече място и подреждане на вашите файлове.Суперпозируемый файлов кутия : С този настолен кутия за съхранение на вашите файлове на работния плот-не повече от елементарно.Пластмасова кутия за папки : било то в офиса, дома или училище, това е вашата дясна ръка в обучението и в работата. Предпоставка включва 1 х настолна кутия за съхранение на файлове Особености -Материал : PS Органайзер за документи -С тази настолна кутия за съхранение на вашите файлове на вашия десктоп вече няма да е неочаквано футляром за документи. -Ефективно предпазва и съхранява документи, писма и още много други, има широк спектър от приложения Stackable File Box. -Тя е изработена от износостойкого материал PS, здрава, красива и практическа кутия за съхранение на файлове. -Здрава Конструкция, нея не е лесно да се повреди, лесно се движат и да се спести място в суперпозиционном кутия за документи. -Ще ви помогне да подредите хартия на бюрото си, за да се избегнат загубите и да се бъркат настолен органайзер за хартия с формат A4.Описание товаралегкий калъф за файлове притеснява, вид на вашия офис на работния плот?Не са намерили най-доброто решение за подреждане на книги, вестници, списания и файлове?Не се притеснявай, нашият настолен органайзер за файлове може да ви помогне.

R

Продукти в категория