.

.

Стойка за юздите коня Gotida: 6 бр. Куки за юздите, за монтиране на стена за юздите с тръбите и Винт, Метален Държач за юздите, Стойка за Съхранение на Юздите на Коня, за к?

Стойка за юздите коня Gotida: 6 бр. Куки за юздите, за монтиране на стена за юздите с тръбите и Винт, Метален Държач за юздите, Стойка

BGN 2.00
Продукти

Траен : Изработен от качествен метал скоба за юздите кон се отличава с висока носеща способност, него не е лесно да се огъват или деформират; На повърхността нанесено антикоррозийное покритие, което придава красив матово-черен вид, намалява появата на ръждиви петна и удължава животаАсистент за съхранение : Стойка за уздечек за коне, може ефективно да ви помогне да съхранява хаотичен юздите, аксесоари, и т., така че вашето пространство се поддържа в ред, и вече няма нужда да се притеснявате за нея.Възможности : Куки за недоуздков за коне са прости, но класически дизайн, широко съчетание с различни стилове декор.Не само за килери и конюшни, но и за гаражи, хамбар, коридори, битови помещения, гардеробных и много други!.Подаръци за любителите на коне : Куки за коне, които са идеални за безопасно съхранение на любимите си поводьев, а също така може да се използва за закачане на дрехи, огърлици и много други неща - отлична памет и оригинален подарък за любител на коне.Практически комбинация : опаковка 6 броя куки за юзди; Всяка кука идва с 3 расширительными тръби и 3 винта, комбинация от удобно, а количеството е достатъчно за да отговори на вашите нужди за съхранение.Спецификации на продукта : Характеристики : ЗДРАВ и надежден материал - За разлика от евтини и чупливи пластмасови подпори за уздечек, нашите куки за уздечек за ремарке, изработени от устойчив на желязо с антикоррозийным покритие. - Издръжлив метал значително повишава носещата способност и дълготрайност на притежателя на юздите, така че можете да го използвате без притеснения.Лесен за инсталиране На багажник за юздите предварително обучени и дупки, и в комплекта са включени крепежни винтове. - Просто пробиват дупки в стената, след което ще можете да инсталирате директно, без закупуване на допълнителни винтове. - Пестите време и пари.ИДЕАЛЕН подарък за повечето любители на коне - прости и плавни линии се различават приятен външен вид. - Не само като стенни поставки за седла, но и като атрактивна декорация. - Перфектен декор на двор и градина, за любители на конна езда.Параметри : Материал : желязо, с антикоррозийным покритие Размер : 5 х 4,6 х 2,9 инча (прибл.) Цвят : черен Помещение включва : стойка за юздите * 6 Бележки : поради светлинни ефекти и ъгли на стрелба има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

R

Продукти в категория