.

.

Електрическа самобръсначка LEBAAS за мъже, Самобръсначка и Машинка за подстригване с 5 остриета, Сензорна технология за бръснене, автоматична станция за пречистване ?

Електрическа самобръсначка LEBAAS за мъже, Самобръсначка и Машинка за подстригване с 5 остриета, Сензорна технология за бръснене,

BGN 5.85
Продукти

【Точно подрязване】 Плаващ засаждане на лицето, гъвкава плаващ, без мъртвите ъгли, което прави бръснене по-внимателенГеометрична мрежа за ножове предвижда двойно бръснене точно да се определи и да се обръсне гладко.Дебелината на острието е по-малко от 1 мм, косата да остане по-кратък, а ултра-гъвкави нож гладък и гъвкав за използване. 【Перфектен външен вид】 Обтекаемая форма на корпуса, стилен и красив външен вид, здрава компактна пудра изработени от висококачествени материали.Ергономичен дизайн и вграден захват за палеца осигуряват удобство на задържане на машинки за подстригване и лекота на управление по време на употреба. 【6 ограничаване на билата】Електрически салонные за подстригване 6 видове ограничаване на пити, смесени с точни рязане глави, което позволява лесно да се създават ретро-маслени прически.Потребителите могат бързо и лесно да изберете дължина на косата в съответствие със своите нужди. 【Силна мощност】 Многофункционална машина за подстригване на коса е мощен мотор с ниско ниво на шума, липсата на заглушаване, по-голяма ефективност и стабилност.Той е подходящ за употреба от цялото семейство и пътувания сред природата.Това е много полезно, тъй като в домашни условия, така и в професионалните салони!. 【Перфектен външен вид】 Обтекаемая форма на корпуса, стилен и красив външен вид, здрава компактна пудра изработени от висококачествени материали.Ергономичен дизайн и вграден захват за палеца осигуряват удобство на задържане на машинки за подстригване и лекота на управление по време на употреба.

R

Продукти в категория