.

.

Адаптер CTV 1/3 ОТ Трехкратным Ефект на Увеличение, Обектив Адаптер SZMCTV 1/3, Детайли Микроскоп с Опаковъчната Кутия за Тринокулярной Стереомикроскопической Видеокаме?

Адаптер CTV 1/3 ОТ Трехкратным Ефект на Увеличение, Обектив Адаптер SZMCTV 1/3, Детайли Микроскоп с Опаковъчната Кутия за

BGN 2.67
Продукти

Стандартен C интерфейс, подходящ за повечето фотоапарати микроскоп 1/3 CTV се използва за свързване на камерата към тринокулярному стереомикроскопу за получаване на по-добро визуално изображение.Добави към екрана на дисплея с допълнителен ефект за уголемяване на 3 пъти, което позволява по-ясно да се разграничат детайли.Вътре в опаковката на кутията има два слоя на порести възглавници за сигурност на транспортиране или съхранение.Снабден с обектив с оптично покритие с висока разделителна способност. 1/3 CTV се използва за свързване на камерата към тринокулярному стереомикроскопу за представяне на по-добро визуално изображение. Добавете допълнителен ефект на увеличаване на 3 пъти към екрана на дисплея, което ще ви позволи по-ясно да видите подробности. Вътре в опаковката на кутията има два слоя на порести възглавници за сигурност на транспортиране или съхранение. Стандартен C интерфейс, подходящ за повечето фотоапарати микроскоп. Снабден с обектив с оптично покритие с висока разделителна способност. Спецификация : Тип на продукта : адаптер за обектив с монтиране C Модел : SZMCTV1/3 Пратката списък : 1 х адаптер.

R

Продукти в категория