.

.

Столчето за кола Протектор за детски столчета за автомобил, Shynerk Калъф за столче за кола Подложка под седалката на колата за защита на кожа и тъкан на тапицерия на а?

Столчето за кола Протектор за детски столчета за автомобил, Shynerk Калъф за столче за кола Подложка под седалката на колата за защита

BGN 1.67
Продукти

❤Водонепроницаемое седалката на безопасност s да не мръдна, след инсталациятаДръжки от двете страни предотвратяват подхлъзване своята практика с повърхност, седалката, както и подхлъзване на детското столче за кола от своята практика. ❤Е съвместим с всички автомобилни седалки по-голям размер.За допълнително удобство в начина, по калъф за авто седалка е снабден с регулируем ремък за закрепване на гърба на подголовнику на вашия автомобил.Поставяйте и изваждайте детско столче за кола с несравнима устойчивост.Дръжки от двете страни предотвратяват подхлъзване своята практика с повърхност, седалката, както и подхлъзване на детското столче за кола от своята практика. ❤ Ако имате някакви въпроси или предложения относно протектора за столче за кола, моля, уведомете ни, ние ще решим им, докато не сте доволни. ❤Защитно фолио за детски столчета за автомобил Shynerk с водоустойчив материал, тежка рамка от неплъзгащи подплата и трайни наслоявания Подходящ за повечето коли се използва като подложка под столче за кола за защита на кожени седалки и тъканната тапицерия ❤ Уморени от неприятни остатъци на автомобилни седалки? ❤Търсите за тапицерия за столчето за кола, което ще ви осигури безкраен комфорт? ❤Пътуват с домашни любимци, деца или бебета? ❤Ако е така, то този калъф за столче за кола тук за вас.Защитава тапицерията на вашия автомобил, ще подобри външния му вид и накарайте всички да се чудя. ❤Ето защо това е столче за кола с мека подплата - последното нещо, което някога ще се нуждаете от : - Пълен слой от водоустойчива защита. - Трайно към боядисване, термостойкое нескользящее дъното. - Добре отговаря на вашите нужди с помощта на предпазните колани. - За малки и големи автомобили, бусове, джипове, автобуси колички, камиони и, разбира се, вашата кола! - Висококачествено защитно седалка за бебето и детско столче за сигурност като подложка за крака.Отличен оксфордския платно 600 D. - Беспроблемная почистване.Почистете го, за да премахнете скопившуюся мръсотия, домашни любимци, прах или петна ❤ комплектът включва : - 1 защитно фолио за автомобилни седалки - Опаковка в кутия за подарък.

R

Продукти в категория