.

.

Настолна поставка за телефон и таблет VEVOOD, съвместима с Phone13 12 11 Xs Max Xr 8 7 6 6s Plus SE, Зареждане, Поставка за таблет, зарядно устройство, поставка, Алуминиева Настолна сто?

Настолна поставка за телефон и таблет VEVOOD, съвместима с Phone13 12 11 Xs Max Xr 8 7 6 6s Plus SE, Зареждане, Поставка за

BGN 2.33
Продукти

1 Стойка за телефон за всички 4-10 "смарт телефони и електронни книги, i Phone13 12 11 Max Pro/11 Max/11/Xs Max/Xs/XR/X/8 7 6 6s Plus 5 5s SE, Galaxy S9/S9 Plus/S8/S7/S6/Note9/Note 8, SAMSUNG Tab, Huawei, i Pad mini, Google Nexus, Kindle и други 2. Многоугольная конструкция позволява да се регулира поставка за телефон в удобно ви ъгъла.В сравнение с други щанд за телефони, нашата поставка преносими и организирани по такъв начин, че да е идеално се комбинира с устройството в джоба. Корпусът е изработен от здрава алуминиева сплав, а дизайнът е здрава, която може надеждно да поддържа своя мобилен телефон.Гумени облицовки могат по-добре да защитите си. Играй игри, гледане на филми, използване на Facetime и в Youtube по време на зареждане.Използвайте го на работния плот, в офиса, в кухнята, на прикроватной нощното шкафче, маса и на масата, когато излизате от дома си, оставяйки ръцете си свободни. Лесен за съхранение, лесно се побира в компютърна чанта, раница, джоб на панталон, лесно се пренася.

R

Продукти в категория