.

.

AB BOOFAN 1 бр. Паметни Сини Звезди в Ивица, Смесени за Украса на Фестивала, Патриотични деня, Цветен Празник, Независимостта, Вечерни, Дърво, Флаг, Четвърти Лък, Подпори, ?

AB BOOFAN 1 бр. Паметни Сини Звезди в Ивица, Смесени за Украса на Фестивала, Патриотични деня, Цветен Празник, Независимостта,

BGN 3.00
Продукти

Памучни Бельо, Желязна тел ДЕКОРАЦИИ за ДОМА в 4-ти ЮЛИ - декор за подарък опаковки и всичко, което ви е необходимо за перфектно оформяне на Деня на независимостта.ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА. ??Перфектното бижу за къщи за Деня на Независимостта, търговски центрове, за подаръци и партита.ПОДАРЪК ДЕКОР - Произведен от материал, украшение, предназначени за продължителна употреба.Направи си сам - отлична декорация за дома, магазина в търговския център, за подарък и парти за Деня на независимостта.БИЖУТА ЗА ПОДАРЪК ОПАКОВКИ - създаване на атмосфера на Деня на Независимостта.Главният фестивал забавна атмосфера.Пратката включва 1 х декор под формата на banta Характеристики -Размер : около 38,00 X25,00 X5,00 см/14,93 X9,82 X1,97 инча в деня на независимостта. - Отлична декорация за дома, търговски център, подаръци и тържества за Деня на Независимостта в опаковка на подаръка. - Цвят : Цветен направи си сам. - Вашата празнична партията ще бъде забележителна с толкова забавен аксесоар, украсен с патриотичен венец и носа. - Материал : Хлопчатобумажный лен, лък от желязна тел. - декор за подарък опаковки и всичко, което ви е необходимо за перфектно оформяне на парти в чест на Деня на независимостта на 4 юли. - Добър подарък за нашите приятели, роднини, колеги, семейства и така нататък по време на честването на Деня на независимостта. - Класическа украса за Деня на независимостта, стилно и красиво бижу, създаващо уютна и щастлива атмосфера подарък кошници с лъкове.Описание на продукта Декорация на 4 юли, Това ще ви донесе забавление и празнична атмосфера.Аксесоари за Деня на независимостта Използвайте очарователен орнамент за украса на витрина на магазин за подаръци, подаръци или подарявате го като подаръци за семейството и приятелите си. патриотичен подпори Това е декоративно украшение под формата на banta за Деня на независимостта ще бъде идеално допълнение към вашето парти в чест на Деня на независимостта.

R

Продукти в категория