.

.

Комплект прибори за хранене от неръждаема Стомана, 16 бр., Комплект Вилици и Лъжици, 2 Размера, съдове за дома, на Кухнята, ресторанта (Сребрист)

Комплект прибори за хранене от неръждаема Стомана, 16 бр., Комплект Вилици и Лъжици, 2 Размера, съдове за дома, на Кухнята, ресторанта

BGN 0.67
Продукти

❤ Голяма опаковка : вие ще получите 16 парчета вилици и лъжици от неръждаема стомана, включително кът 4 вилици, 4 маруля вилици, 4 лъжици, 4 супени лъжициЕдин набор от отговарящи на вашите различни нужди.Тя е много подходяща за ежедневна употреба или за подаване на парти. ❤ Материал ПРЕМИУМ-клас : Тези вилици и лъжици, изработени от неръждаема стомана за хранително-вкусовата, те са много здрави и стабилни, да не са податливи на корозия, можете да ги използвате в продължение на дълго време.Цветовете не избледняват след пране. Лъскав край осигурява удобно докосване. ❤ПРАКТИЧЕН ДИЗАЙН : Набор от прибори за хранене, разработен в съответствие с положението на ръцете на хората, ергономичен дизайн, го прави удобен за хващане, а теглото е умерено, така че е подходящ за деца и възрастни. ❤Лесна ПОДДРЪЖКА : Тези вилици и лъжици на 100% могат да се мият в съдомиялна машина, също така лесно да ги мият на ръка, но, моля, да не се изтрие им стоманена вълна, за да не навреди на блясъка на повърхността. ❤Широко приложение : Набор от прибори за хранене отличен за домашно ежедневна употреба, празнични партита, сватби, ресторант, хотел, бар, пикник, партита и други поводи, също така е чудесен подарък за вашите близки, приятели и колеги.Характеристики : Изработен от висококачествена неръждаема стомана, издръжлив и стабилен, 100% безопасен и здравословен.Опаковка : 4 бр заведения за хранене вилици, 4 бр маруля вилици, 4 бр заведения за хранене лъжици, 4 бр чаени лъжички, общо 16 бр. Размер : Трапезария вилици 7,91 инча / 20,1 см, маруля вилици 7,2 инча / 18,3 см, трапезария лъжици 7,17 инча / 18,2 см супени лъжици 6,69 инча / 17 виж Гладка повърхност, удобен за докосване, 100% могат да се мият в съдомиялна машина.Купувайте удобни : Всяка лъжица и вилица внимателно подбрани, уверете се, че имаш качествен продукт.Няколко възможности : Ние ви предлагаме да избирате от около 5 цвята, в зависимост от вашите предпочитания. Забележка : При миене на вилици и лъжици, моля, не използвайте стоманена вълна или друга твърда кърпа за почистване.Сервизно обслужване : Ако имате някакви проблеми с нашия набор от прибори за хранене, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще решим им за вас.

R

Продукти в категория