.

.

Маска за очи HEYUANPIUS с подгряване за Сън, Топло Терапевтична Студена превръзка на очите при блефарите, Охлаждащи Маска за Очи за жени, Затемняющая Маска За Очи За Сън ?

Маска за очи HEYUANPIUS с подгряване за Сън, Топло Терапевтична Студена превръзка на очите при блефарите, Охлаждащи Маска

BGN 42.90
Продукти

Тя може да се използва от средствата за грижа за очите, за да увеличите скоростта на усвояванеБавно вади от стреса, повдигайте настроението, подобряване на качеството и дълбочината на съня.В същото време, може да допринесе за циркулацията на кръвта в очите, забавяне на запушване на очите. предпазва от появата на тъмни кръгове, торбички под очите, облекчаване на мигрена или главоболие.По този начин, може широко да се използват за сън, в офиса, в самолета. Регулируема еластична лента за глава е по-подходящ за вашите размери на главата, няма да бъде притисната до главата си. Двупосочен 100% коприна тутового дърво Основен компонент на коприна тутового дърво е протеинова влакна, съдържащ изобилие от аминокиселини, които поддържат кожата хидратирана и гладка. Конектор за постоянен ток за подгряване на откъснат лист, 30 секунди бързо загряване, загряващ очите, спомага за циркулацията на кръвта и намаляване на тъмните кръгове. Тя може да се използва от средствата за грижа за очите, за да увеличите скоростта на усвояване.Бавно вади от стреса, повдигайте настроението, подобряване на качеството и дълбочината на съня.В същото време, може да допринесе за циркулацията на кръвта в очите, забавяне на запушване на очите. предпазва от появата на тъмни кръгове, торбички под очите, облекчаване на мигрена или главоболие.По този начин, може широко да се използват за сън, в офиса, в самолета. Регулируема еластична лента за глава е по-подходящ за вашите размери на главата, няма да бъде притисната до главата си. Двупосочен 100% коприна тутового дърво Основен компонент на коприна тутового дърво е протеинова влакна, съдържащ изобилие от аминокиселини, които поддържат кожата хидратирана и гладка. Конектор за постоянен ток за подгряване на откъснат лист, 30 секунди бързо загряване, загряващ очите, спомага за циркулацията на кръвта и намаляване на тъмните кръгове.Име на продукта : USB парна маска за глазматериал : 16 мумии коприна тутового копринени буби размери на продукта : 20,5 * 9,5 смсостав на продукта : 100% коприна тутового копринени буби Rms мощност : 5 W Номинално напрежение : 5 v Капацитет на батерията : 2200 мачдлина тел за съхранение и контрол на линия : 1 метрупаковочный лист : 1 * маска за очи.

R

Продукти в категория