.

.

Кът за фотобудки - 200 бр. в опаковка - Наклонена рамка за фотобудки с размер 2 x 6 инча и държач за означения, Прозрачна настолна поставка за демонстрация на снимки под ?

Кът за фотобудки - 200 бр. в опаковка - Наклонена рамка за фотобудки с размер 2 x 6 инча и държач за означения, Прозрачна

BGN 61.75
Продукти

✅ В комплекта са включени : 200 акрил рамка + 200 хартиени вложкиДобре дошли поставяне "Отиди направо на фотобудке" е приложен и удобно се поставя във вътрешността на всяка рамка.Ако се разпределят ги като подарък на сватба, абитуриентски вечер, парти в чест на раждането на детето, в бар или на Бат-мицву, вашите гости ще бъдат с радост поканени в фотобудку с тази рамка у дома. ✅ СТИЛНО ДЕМОНСТРИРУЙТЕ на СНИМКИТЕ - поставете вашите любими спомени в фоторамке.Този вертикална стойка за снимки с размер на 2x6 инча е наклонен дизайн за по-лесно разглеждане на снимки. ✅ НАПРАВЕНО ДЪЛГО - уверете се, че снимките издържат на изпитанието на времето.Разчитам, че тази рамка за снимки ще продължи много години.Тази акрилна поставка разчита на твърда основа и е изработена от дебела небьющегося акрил. ✅ КРИСТАЛНО ЧИСТ ДИСПЛЕЙ - Уморени от рамки за фотобудок, които с течение на времето стане мътна или изглеждат изкривени?Този прозрачен държач за снимки е направен от висококачествен акрил, който не пожълтяват и не выцветет.Запишете ясен изглед на вашите снимки чрез тази акрил рамка.Тази прозрачна рамка предпазва вашите снимки от scuffs, на петна, избледняване, драскотини или пукнатини. ✅ 100% удовлетвореност на клиента - Ако по някаква причина сте недоволни от качеството на тези акрилни рамки за снимки, уведомете ни, по всяко време, за да можем да осигури пълно възстановяване на сумата на покупката или замяна. ✅ В комплекта са включени : 200 акрил рамка + 200 хартиени вложки.Добре дошли поставяне "Отиди направо на фотобудке" е приложен и удобно се поставя във вътрешността на всяка рамка.Ако се разпределят ги като подарък на сватба, абитуриентски вечер, парти в чест на раждането на детето, в бар или на Бат-мицву, вашите гости ще бъдат с радост поканени в фотобудку с тази рамка у дома. ✅ СТИЛНО ДЕМОНСТРИРУЙТЕ на СНИМКИТЕ - поставете вашите любими спомени в фоторамке.Този вертикална стойка за снимки с размер на 2x6 инча е наклонен дизайн за по-лесно разглеждане на снимки. ✅ НАПРАВЕНО ДЪЛГО - уверете се, че снимките издържат на изпитанието на времето.Разчитам, че тази рамка за снимки ще продължи много години.Тази акрилна поставка разчита на твърда основа и е изработена от дебела небьющегося акрил.

R

Продукти в категория