.

.

Младежки широка периферия шапка за по-големите деца, Плажна Солнцезащитная шапка за тийнейджъри 8-16 години, Детска Лятна Шапка Рибар от цели памук (22,4 инча)

Младежки широка периферия шапка за по-големите деца, Плажна Солнцезащитная шапка за тийнейджъри 8-16 години, Детска Лятна

BGN 1.00
Продукти

Хлопчатобумажный и смесовый Закопчалката на дантела.Само ръчно пране. ❀❤Детайл шапки -Детски памучен упаковываемая пътна шапка-кофа, скъпа 22 инча на 8-16 години. Размери на полетата около 2 ~ 2,25 инча. Височина : 3,1-3,45 инча. Изчистена и стилна памучен ежедневни шапка-кофа.Вентилационни люверсы латунного цветове позволяват главата на бебето да диша.Не само предпазва от слънцето и вятъра, но и стилно изглежда в ежедневните случаи на деня или нощта, за правенето на вашите деца. ❀❤Премиум качество - Обикновен памук джърси, удобен за носене, особено за дневни занимания под слънчева светлина.Тънък памучен плат предпазва чувствителната кожа на главата от uv.Освен това, мек памук го прави упаковываемым, лесно сминаемым и преносим, лесен и удобен за съхранение, удобен за пътуване.Така че да можете лесно да го донесе със себе си навсякъде.Предлага се в различни черни и бели цветове. ❀❤ Лятна солнцезащитная панама с защита от uv - лесно да се носят и да се комбинира с други дрехи.Широки полета за защита на очите, лицето и шията от слънчева светлина. и пази косата далеч от лицето и очите, като се носи на тази удобна шапка по време на целия си престой на открито. активна почивка.it това е идеалният спътник за вашия активен начин на живот. ❀❤Класически обикновен дизайн, подходящ за всяко облекло – Предназначени за унисекс широкополые шапки се продават в черно-бяло, за да отговаря на индивидуалността на децата си.Освен това, стилен унисекс дизайн го прави подходящ както за по-големите момчета така и за момичета.Той ще бъде добре да се комбинират с детски ежедневието риза или dress.it никога не е актуален. ❀❤ Причина : Тези шапки-ведерки са подходящи за всякакъв повод, но също може да стане добър партньор в най-горещото време на годината.Независимо дали сте на къмпинг, туризъм, каране на каяк, градинарство, туризъм, риболов, каране на лодка, лов, сафари, плаж, плуване, пикници или спорт на открито, това рибарско панама ще бъде идеалният партньор.- Добри идеи за подаръци за Коледа, Нова година, парти, Ден на Св. Валентин, подарък за абитуриентски бал, рожден ден, или за празнични подаръци.

R

Продукти в категория